Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Pro Evolution Soccer 5 (PS2)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Pro Evolution Soccer 5 |
|
Czas dodania: 29.07.2005, 21:46
I znowu brak firmy nike:( . Ja wole buty i pilke t90 jak wiekszosc ludzi o czym swiadcza wyniki sprzedazy pilek!
|
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 09:52
GENIALNA RECENZJA!! BRAWA DLA AUTORA - PISZ WIĘCEJ - MUROWANA POKOJOWA NAGRODA NOBLA!! cyt. "(...)a ocena poniżej 9.9/10 nie ma prawa spaść!(...)"
A później autor tej niezwykle przenikliwej wypowiedzi robi nam i sobie mały psikus i sam wystawia ocenę 9.8/10.... nie ma to jak logiczne myślenie - ja nie mam pytań... |
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 14:18
Mi tam recenzja się bardzo podobała a serię pes kocham!!! Dobrze, że oskar pisał recenzję bo jak by się za nią wziął snake to pewnie by dał notę 5.5.
Pozdro dla imperium. |
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 14:56
wlazłem tu z odnosnika dotyczacego Pro Evolution Soccer 6 a moim oczom ukazala sie recenzja PES5 :/
|
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 15:56
gadzina23 a co ma zawołanie autora z recenzji do wyliczanej średniej zaokraglanej w górę bo powinno być 9.75
jestes nienormalny kolo i tyle |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 16:29
Sorrrrry, Gadzino :)
Spójrz, tam jest napisane OCENA ŚREDNIA. Ocena ogólna to SIŁA MOCY - przepraszam, mamy troszeczkę pop***y ten system. PES5 ma ode mnie 10/10 bezdyskusyjnie. |
|
|
Czas dodania: 17.03.2006, 10:16
Troche nie na temat ale zauwazylem ze kancicie troche :] Jezeli czytam recenzje jakiejs gry i na górze jest napisane np. strona była czytana 100 razy, klikne na odswiez i juz jest napisane ze byla czytana 102, znowu dam na odswiez i jest 104...106...108. Niekiedy zdarza sie ze przeskakuje tak o 3. Nieładnie :)
|
|
|
Czas dodania: 18.03.2006, 08:54
Pomozcie i dajcie wieksze noty z prawej strony APELUJE DO WASZ pomuzcie mine i OSKAROWI minimum dajcie 9.5 NARA
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2006, 14:19
Stanowczo nie moge moge sie zgodzic z oceną wystawioną prze autora, 9,8 to za dużo, ja proponuję 9,5 :). Oczywiści ze ISS/PES jest najlepszą serią kopanki na świecie. Panowie z EA ze swoją FIFA powinni się uczyć od KONAMI. Fakt ma kilka niedoróbek, ale to drobiazgi. Drobne braki w licencjach nadrabiamy jednym małym patchem i już mamy za*****tą piłeczkę :) Polecam wszystkim !!!
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2006, 14:28
Siema heh totalne dno jak dlamnie ten PES biedny strasznie:/Fifka o wiele lepsza jak na kompa to wszystko w temacieale to tylko moje zdanie jak by chciał ktoś zagierać w fifke przez net moje gg 5790299 walcie śmiało narka
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2006, 14:46
Nie ma tu nad czym dyskutować. PES5 deklasuje inne gry o tematyce piłki nożnej. Mimo że niektóre drużyny mają zawodników z poprzekręcanymi nazwiskami i małą ilością drużyn w stosunku do świata piłkarskiego, miodność tej gry przykrywa wszystko. Nie mogłem dać innej oceny niż 10, ta gra nie ma konkurencji!!!
|
|
|
Czas dodania: 19.03.2006, 15:50
Po pierwsze to fifa06 ma lepszą grafike od pro evolution 5 . i to bardzo, w pro piłkarze chdza i biegają jak by mieli pełno w portkach, tam piłka sie odbija jak balon, sam dzwiek odbicia nie jest prawdziwy,nie ma realistyki gry np: nie wierze w to ze rooney nie moze podac piłki dokadnie do zawodnika stojacego 40 m dalej, to jest bez sensu, tak nigdy live nie było i nie bedzie, fifa to inna bajka , z lepszą realistyka i grafiką, więcej kombinacji podań strzałów i tworzenai akcji
|
|
|
Czas dodania: 20.03.2006, 21:02
fast33 czlowieku pomysl co ty mowisz Włacz Ps2 i zagraj sobie w PRO FIFY juz nikt niekupuje ten kto to robi to lamu... POMYS O CZYM MOWISZ fiuci...
|
|
|
Czas dodania: 24.03.2006, 19:04
najlepsza pilka ,fifa jej nie dorowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2006, 15:22
Fast33 jestes najzwykljszym i***a i lamą.Fifa to s*** przy PES5 a tak pozatym pomysl tym swoim malym mozdzkiem ze nawet najlepszym pilkarza zdarzaja sie bledy w podaniach itp Buraku
|
|
|
Czas dodania: 19.05.2006, 13:53
Fast33 - jesli chodzi o ilosc kombinacji, mozliwosci podan, kiwania, strzalow - to biedna Fifa wypada blado bladziutko przy PES3, nie mowiaz o PES5. Lepsza grafika? Interesujace. Chyba kibicow, bo zawodnicy jednak w PES5 wygladaja lepiej. Choc PES5 ma i wady - na klawiaturze nie da sie grac ;)
|
|
|
Czas dodania: 07.07.2006, 20:50
10 lipca - dzień wypłaty mojego ojca. Dzień, w którym kupię najlepszą grę o piłce nożnej na konsolę. Czarnulkę posiadam od lutego, na razie mam kilka niezłych tytułów: min. King Kong, Władca Pierścieni: Powrót Króla, Killzone czy World Rally Championship 4 (WRC 4). Jeśli chodzi o piłkę, to wcześniej grałem tylko w serię FIFA na PC. Przyznam, że nieźle się przy niej bawiłem, ale gra szybko się nudzi, ze względu na średnią grywalność. Ale o serii PES czytałem same dobre rzeczy: wysoka grywalność, realizm, tempo gry. I pomyślałem - to jest to! W Empiku gra kosztuje 99,90 zł, co jak nagrę na PS2, wydaną jakieś pół roku temu bardzo mało. 10 lipca to dzień, w którym po raz pierwszyzagram w prawdziwą grę o piłce nożnej (szkoda, że już po mundialu). Mam nadzieję, że się nie zawiodę, martwi mnie trochę mała ilość klubów (130) a także drużyn i piłkarzy licencjonowanych. Mam tylko jedno pytanie: otóż przeczytałem, że w PES'ie 5 można edytować nazwy klubów i piłkarzy, czy jest to dostępne również na wersję PlayStation 2? Proszę o odpowiedź. 10 lipca już niedługo, póki co pogrywam w King Konga, swoją drogą też fajna gierka. Jeszcze tylko kilka dni, a potem już tylko Pro Evolution Soccer 5... O YEAH!
|
|
|
Czas dodania: 09.07.2006, 16:00
Już jutro będę miał tę grę... jeszcze tylko jeden dzień, 24 godziny... Wytrzymam, skoro wytrzymalem dwa tygodnie, to wytrzymam jeden dzień... Dziś zaś finał mundialu; Francja-Włochy, ja obstawiam Włochów, mam nadzieję, że będzie ciekawy mecz. Narq i pozdr.
|
|
|
Czas dodania: 10.07.2006, 00:15
Na początku zaznaczam że w ta seria przegrałem z dobre kilka miesięcy mojego zycia. grałem we wszystkie częsci iss 97, iis 98, winnig eleven, pre evo, pesy we wszystko. Moje ocena jest krótka, Japończycy odkochali się w hiszpańskim futbolu i pokochali włoski (przeczucie). znakiem firmowym każdej części tej wspaniałej przygody była piłka klejąca sie u nogi, raz mniej , raz więcej jednak tu wszyscy piłkarze są klasycznymi "drewnami" a w sumie to i "ogórkami" ( kowal- prawdziwa hisotria), piłka odskakuje każemu i nie zależnie od formy a do tego podania są powiedzmy anemiczne i tu nie chodzi o bilbord z pes4 lecz o to by podać pilke nalezy być ustawionym idelanie prostpadle do kolegi z dróżyny, faule są tu spoosbem na gre, fauluje każdy bo tu to jest sposób na gre ( i tak to lepiej niż w wersji beta) sklecić ładna akcje sie da ale tylko tymi którzy maja atrybuty na conajmniej poziomie 95-99, konami przegieło tak samo jak w we10
|
|
|
Czas dodania: 19.07.2006, 21:31
Mam tę grę od dobrego tygodnia, gram po kilka godzin dziennie (długośc meczu ustawiona na 10 min.) i naprawdę jestem mile zaskoczony. Co do samej rozgrywki - gra się naprawdę fajnie, gra wciąga jak bagno. Nie to co Fifa 2005, czy każda inna, kiedy to po meczu chcesz już zakończyć grę i zająć się czymś ciekawszym. W PES'a można grać naprawdę długo. Minusy to oczywiście słaba muzyka i brak wielu licencji (największy iich brak poczułem podczas grania reprezentacją Niemiec, lub rozgrywania meczu drużyną z ligi niemieckiej). Z lig nie ma Bundesligi i Premiership, są zaś Serie A, Eredvise i liga Hiszpańska. Gdybym miał do wyboru, Eredvise (Holenderska) zamieniłbym na Premiership, bo Bundesligi i tak nie lubię. Aktualnie rozgrywam drugi już sezon Ajaxem Amsterdam, pierwszy sezon zakończyłem na 1 miesjcu (gram na najniższym poziomie trudności, ale niedługo podwyższę). Pozdrawiam fanów futbolu, PES'a i PS2.
|
|
|
Czas dodania: 29.08.2006, 18:04
PES5 jeżeli chodzi o moje zdanie to lepsze pod względem grywalności jest
PES4. W PES5 grywalność jest trochę cięższa. NP: Trudno obejść na 5 gwiazdkach swego przeciwnika. Ale gra ma też sporo poprawek. Lepiej wykonuje się rzuty rożne i wolne. Strzały z daleka mogą sprawić trudności bramkarzowi a bądźmy szczeży w PES4 o wiele trudniej jest zaskoczyć bramkarza strzałem np zza pola karnego. |
|
|
Czas dodania: 24.07.2009, 20:32
Najlepsza piłeczka na czarnulkę Fify się mogą schować
|
|
|
sumo (Gość)
|
Czas dodania: 07.03.2010, 00:56
|