Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Prince of Persia: The Two Thrones (PS2)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Prince of Persia: The Two Thrones |
|
Czas dodania: 17.06.2005, 22:31
ale ta gra bedzie wielkim dnem nie wiem co za ludzie graja w takie gierki i to na dodatek chyba juz 6 czesc ;/
|
|
|
Czas dodania: 04.12.2005, 09:07
Aktualnie przeszedłem poprzednie dwie części PoP i moge powiedzieć że na trzecia czekam z niecierpliwościa!!!!!!!!juz po trajlerkach i screenach widać że ta gra będzie naprawde super!!!już nie mogę siędoczekać kiedy ją będe miał i grał!!!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 21.02.2006, 17:59
gra jest kapitalna i nikt mi nie powie że tak nie jest.... może troche za prosta, choć czasem sprawia kłopociki...
|
|
|
Czas dodania: 04.03.2006, 15:50
Gra jest zaj******
|
|
|
Czas dodania: 14.03.2006, 13:34
Po szumnych zapowiedziach, zachęcających zwiastunach, rozbudzających nadzieje fanów multimediach, nareszcie książę zawitał pod wasze strzechy. Prince of Persia: The Two Thrones jest trzecim i najprawdopodobniej ostatnim epizodem nowej serii przygód perskiego tułacza. Czy warto było czekać? Odpowiedź nie może być inna: warto! Choć z drugiej strony niektóre z mocno rozdmuchanych, rewolucyjnych według autorów zmian to zwykłe lanie wody. Ci, którzy liczyli na całkiem nową jakość będą z pewnością trochę zawiedzeni. Ale po kolei.
Po wydarzeniach, których byliście świadkami grając w Prince of Persia: Warrior Within, książę postanowił powrócić do rodzinnego kraju. Żeglując korytem Eufratu, z lubą Kaileeną u boku, zbliżał się powoli do Babilonu. Niestety, kiedy stolica wyłoniła się zza wzgórza, oczy księcia ujrzały przerażający widok: nad twierdzą i miastem unosiła się łuna pożarów, okolicę spowijał gęsty dym, a na murach widać było sylwetki walczących. Jednym słowem – wojna! Co gorsze, w chwilę po konsternacji z powodu powyższych wydarzeń w łódź bohaterów trafił pocisk, a dwójka kochanków znalazła się w wodzie. Na wpół żywy, uczepiony kawałka deski książę ledwo dotarł do brzegu. Ze zgrozą zauważył, że bezwładne ciało jego partnerki porwały zamaskowane, noszące rogate hełmy postacie. Co teraz ma robić? Gdzie się obrócić? Ano nie pozostaje mu nic innego, jak ruszać na ratunek Kaileenie i rodzinnemu miastu. Akurat brama twierdzy jest rozbita, przez otwór łatwo się przeciśnie... Czeka was tradycyjnie mnóstwo biegania, skakania, zwisania i bujania się na drążkach. Podobnie jak w poprzednich epizodach, tak i tym razem wcielacie się w skórę perskiego księcia i wędrujecie przez kolejne lokacje skacząc, biegając, wspinając się i oczywiście walcząc. Lokacji jest wiele i są dość zróżnicowane, zawierają jednak wiele wspólnych elementów, jak drewniane kładki, kamienne występy, poziomo zawieszone drążki, rzeźbione reliefy czy uruchamiane sztyletem mechanizmy. To dowód na to, że zręcznościowa specyfika serii została utrzymana. PoP: The Two Thrones nadal jest swoistą mieszanką platformówki i gry logicznej, zmuszającą was do dokładnego zaplanowania ścieżki, po której się poruszacie. Zgubić się tutaj jest niepodobna, gdyż droga do celu jest liniowa do bólu, natomiast można się zatrzymać przy którejś z lokacji na dłużej, nie mogąc znaleźć z niej wyjścia. Ratunkiem w tej sytuacji jest włączenie w opcjach systemu podpowiedzi (tutorial), dzięki którym wasze znojne życie gracza staje się łatwiejsze. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 02.05.2006, 13:50
Jak Przejść Misje Z tym Potworem na Arenie Jemu Się Wogóle Nie Odejmuje Życie!!!
|
|
|
Czas dodania: 03.06.2006, 19:45
hmm.... mojim zdaniem gra jest z***i.. grałem już w prince of persia 1 i tez mi sie spodobala a teraz gram w 3 trześć prince of persi nie moge przejść tego potwora na arenie ale wiem że trzeba skoczyc z takiej jakby trampoliny na głowe i wydubac mu oczy i nawet jakbyśćie nie wiezyli to jak go spotykacie. duch w tym sztylecie mowi wam ze, nie bedzie mogl cie zabic jak nie bedzie widzal, cos w tym stylu ja sam wlasnie jestem, na tym etapie hmm moze ktos mi pomoze :D
|
|
|
Czas dodania: 10.06.2006, 17:06
no co wy ten koles na arenie jest zalosny wystarczu wskoczyc mu na glowe z jednej platformy i jak ekran bedzie czarno bialy to ciachnac nozem potem nic nie robic prince sam przejdzie na ramie i gdy ekran zrobi sie czarno bialy walnac i jeszcze jeden raz i tak samo z drugiej platformy potem jest juz latwo:-)
|
|
|
Czas dodania: 22.10.2008, 17:01
fajna
|
|
|
Czas dodania: 13.07.2009, 11:23
Gra jest świetna! Choć niektóre walki z bossami mogą nieco zirytować :)
|
|
|
Czas dodania: 23.07.2009, 09:54
Fajna gierka; jestem fanką PoP. Bardzo podoba mi się fabuła a to główna siła która motwuje mnie do przejścia gry.
|
|
|
Czas dodania: 24.07.2009, 20:24
Trzecia część wraca do baśniowych klimatów i bardzo dobrze bo z dwójką był niewypał U mnie na równi z pierwszą częścią Ps. Fajny tryb skradania i wykańczania po cichu
|
|
|
Hubert0700 (Gość)
|
Czas dodania: 15.01.2010, 19:22
Gra wyyyyyyyyppppppppaaaaaaasssssssss!!!!! doszłem do 40 lvl Tego golema to pokonałem w 10-15 sec. na poziomie : Miejskie Ogrody;)
|
|
kamil 19 (Gość)
|
Czas dodania: 26.01.2010, 09:24
mam pytanko przeszedl ktos ta gre?????????mam problem z jedna misja
|
|
gracz (Gość)
|
Czas dodania: 13.06.2010, 17:32
Ja niewiem jak przejść ten moment jak on się zmienił w tego czarnego po raz pierszy i niewiem jak to przejść czy się zapisyje czy nie
|
|
SZ1M4 (Gość)
|
Czas dodania: 06.07.2010, 12:04
Jak pokonać tego golema w ogrodach miejskich?
|
|
prince (Gość)
|
Czas dodania: 28.07.2010, 10:39
golemem rozwalasz drzwi potem kolejne i lecisz na nim korytarzami
|
|
PoPowi3 (Gość)
|
Czas dodania: 20.08.2010, 16:55
Kurcze nie mogę sobie poradzić z tymi dwoma bossami jeden z mieczem a drugi z toporem. Wiem mnie więcej jak mam to robić ale jakoś nie idzie.Co mam z nimi zrobić? Zna ktoś jakąś technikę jak rozwalić ich?
|
|
Ktoś (Gość)
|
Czas dodania: 05.12.2010, 18:23
Mam problem nie wiem jak przejść bossa a głównie kamiennego potwora
proszę o szybką odpowiedź. |
|
darek (Gość)
|
Czas dodania: 05.12.2010, 21:19
jak pokonać potwora w arenie?