Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Praetorians (PC)

Praetorians - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Praetorians

Czas dodania: 19.05.2002, 21:17
Przecierz to dopiero zapowiedż.
Czas dodania: 19.09.2002, 16:55
Jeśli ktoś wie kiedy gra będzie dostępna w polsce proszę o e-maila.
Czas dodania: 01.10.2002, 08:33
Słyszałem że Pyro Studios zarzucilo pomysł tej gry a kontynuować dzieło jej stworzenia ma Edios.
Czas dodania: 05.11.2002, 23:50
Ta gra jest z***ista moje stwierdzenie dotyczy tylko wersji demonstracyjnej.Jeśli nie grałeś to zagraj,Ja czekam na pełną wersję.
Czas dodania: 03.12.2002, 17:26
gra fajna, tylko brakuje opcji rozkazania wojsku zachowania pozycji. kiedy zobacza wroga, sami wyrywaja sie do walki...
Czas dodania: 06.12.2002, 02:49
Gierka naprawde spoko, bardzo mi sie spodobala, czekam na premiere. Bedzie lada masakra hehehe. P.S. wojtas opcja utrzymywania pozycji przez jednostki jest poszukaj a znajdziesz i zeby sie nie wyrywali to kliknij na tryb obronny a nie agresywny pozdrawiam.
użytkownik nie posiada awatara
ACE
Czas dodania: 10.12.2002, 08:04
Ta gra jest GENIALNA. Pozostaje mi już tylko czekać na pojawienie się w Polsce pełnej wersji. Mam nadzieję, że gra zostanie spolszczona (niechce mi się czytać po angielsku:) Szkoda, że w demie jest tylko jedna misja ;)
Czas dodania: 17.12.2002, 23:37
czy ta gra nie chodzi w rozdzielczości 800*600?
Czas dodania: 23.12.2002, 09:54
ta gra jest C-U-D-O-W-N-A!!!!!
nie moge sie doczekac pelnej wersji w polsce (szkoda ze data tydania angielskiego to dopiero marzec 2003)
Czas dodania: 11.01.2003, 10:00
A czym sie rozni to demo od poprzedniego!!!????Bo jak narazie to jest to samo demo.
Czas dodania: 11.01.2003, 15:04
Premiera w Polsce podobno ma byc w lutym 2003.Cholera jasna,ta gra mnie oszolomila.Jak tylko sie ukaze to smigam do sklepu albo kupie w przedpremierze w internecie.Oczywiscie kupie oryginalna gre a nie pirackie byle co.Praetorians to gra GENIALNA.Juz szykuje legiony zeby przetrzepac skóre całej Europie i perskim hordom ze wschodu.
Strength & Honor panowie
Hail Caesar
Czas dodania: 11.01.2003, 22:34
Gra jest podobna troche do Ceasar 3;]
z tym ze tutaj zamiast budowac walczysz;] nie ma to jak kierowac legionami w formacji zolwia;]
Czas dodania: 13.01.2003, 10:35
Ja rowniez kupuje odrazu oryginalna wersje Praetorians.Gra jest zbyt dobra by kupowac pirata i psoc sobie caly efekt dlatego jak tylko bedzie mozna ja zamowic robie to!!.Podrugie juz widze te potyczki legionow w internecie.Poprostu istne cudo.
Niemoge sie doczekac by sie z kims zmieryc w ta gre w necie :).Tak wiec kupujcie oryginaly Praetorians!!
Czas dodania: 13.01.2003, 14:13
ta gra jest do kitu
Czas dodania: 13.01.2003, 14:18
ta gra jest do kitu
Czas dodania: 13.01.2003, 22:13
Co za polonista pisze Rzym z malej litery ? ? Czyżby to GregP!? :-)
użytkownik nie posiada awatara
piu
Czas dodania: 18.01.2003, 12:57
Przecierz to prawie to samo co AOE.Ja czekam az ta gry wyjdzie ale tylko dlatego ze kiedy juz bedxzie gotowa to wreszcie ruszą prace nad C3 :P
Czas dodania: 18.01.2003, 23:03
piu - gdzie ty widzisz te podobienstwa do AoE? :) Praetorians sa zupelnie inny..nie ma zadnegy wydobywania surowcow..a sama gra koncentruje sie na taktycznej stronie(AoE to czysta strategia)...Praetorians ma wiecej wspolnego z Mythem niz z Age of Empires
Czas dodania: 19.01.2003, 19:05
nie dajecie mi sciagnac dema :P :(
za kazdym razem jak chce sciagnac to mi pokazuje ze jest juz limit osob sciagajacyvh :(
Czas dodania: 20.01.2003, 15:47
ja ........ co gra , napewno kupuje oryginal , a zamowie jak tylko bedzie mozliwosc :D :D :D :D :D ;D
Ta gra napewno bedzie hitem roku !!!!
Czas dodania: 23.01.2003, 19:30
Ten trailer z srody jest walniety nieda sie go rozpakowac,dajcie dobra wersje na serwer.!!!
Czas dodania: 25.01.2003, 14:55
dla wszystkich ciemniaków demo jest na stronie producenta, tylko sieroty ciągną z linków na innych stronach a potem płacz demo nie działa itd.Ściągnełem demo i wiem wszystko napewno nie będzie mi się chciało grać w ten szrot,zbieranina pomysłów z różnych gier nic orginalnego,na nie korzyść działa 3D grafika w strategiach Sudden Strike z koncepcji i enginu nadal nie do pobicia, w preatorians jednostki mieszają się co utrudnia sterowanie nimi w tłumie kilka typów żołnierzy to zamało jak na strategie . Typowy kombajn nie dba się o jednostki bo po co wyprodukuję sobie drugie po trupach do przodu eeeee Jak wspomniałem w SS i SS2 masz czołg to kąbinuj żeby go nie stracić. Czemu uparcie filozofowie produkujący gry dalej się jeszcze trzymaja starych nudnych stereotypów .można przecież zrobić dobrą strategię 2D co WY na to jak by przenieś SS2 w lata no powiedzmy Wietnam Taki SUdden Vietnam kupa jednostek no i misje śmigłowce to by był czad, a i legioniści na tym enginie namieszali by sporo.Na koniec szczerze Age of Mytchology przypadł mi bardziej do gustu,tam gdzie produkcja tam nuda ,strategia jest tylko wtedy gdzie się myśli strategicznie bez produktywnego pchania masy wojsk do przodu, tylko po to by zająć punkt na mapie.Takie gry szybko się nudzą i nie pamięta się o nich już po miesiącu
Czas dodania: 27.01.2003, 01:06
mam spory niedosyt po grze na demo!
Czas dodania: 23.02.2003, 16:00
mam narazie tylko demo i widać że gra jest poprostu nudna. Weim że to tylko demo ale jest dużo nie dorubek ja osobiście jak narazie wole age of mythology. Acha gra ma spore wymagania i niepatrzcie na te tutaj są nieprwidlowo. U mnie gra kuleje
Czas dodania: 08.03.2003, 02:15
Nero, z tego co widzę, to najbardziej u ciebie kuleje ortografia.
Czas dodania: 08.03.2003, 11:07
Gra jest super,mam ją od niedawna ale i tak uważam że jest cool.Mam problem w 3 misji jest na czas i do tego wróg ma ogromniaste wojska.
Czas dodania: 12.03.2003, 20:12
gra nie jest standardowym rts nie zbiera sie tu zota czy czegos tam a punkty honoru.i mam pewlna werjsce gry od kawalu czasu jeszcze przed premiera i jest o wiele lepsza od dema poprawiono nie doropki i wogole eksrta
Czas dodania: 14.03.2003, 14:16
Nie wiem szczerzeczy co w tej grze jest takie wspaniale? Gra jest trasznie prymitywna i uboga pod wieloma wzgledami:) Rozumiem że to gra jedynie polegajaca na walce wojsk, ale nawet to jest ubogie. Pare rodzajow jednostek i to wszystko:) Graficznie zreszta tez nie jest zbyt piekna:)
Czas dodania: 16.03.2003, 11:45
Dla mnie to ty radek jesteś ubogi i prymitywny.Gra jest dobra pod względem graficznym a jej grywalność jest wysoka.Oceniam grę 9.6
Czas dodania: 16.03.2003, 15:01
Ta gra nie jest nalepsza w soim rodzaju były leprze jak Age of Empire jest tu sporo baboli jak niedabracowana grafika i mało rodzajów jednostek ale najbardziej w grze podobają mi się filmiki i za to daje ocene 7.96
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...