Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Painkiller (PC)

Painkiller - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Painkiller

Czas dodania: 27.05.2002, 15:42
Widzialem przypatkiem skriny. cool ze chej. podobno ma byc lepsze od dooma3 to dobrze bo nie lubie idsoftwere.
Czas dodania: 07.06.2002, 09:02
Czy to nie kolejna gra polskiego guru adriana? mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz ostatnio wydany starmageddon.
Czas dodania: 28.06.2002, 12:55
Widziałem preview! ale wali! zje dooma 3 na śniadanko - tak jak katarzis dołożyło wingowi commanderowi!
cze!.
Czas dodania: 29.11.2002, 14:27
Niedlugo ukaze sie demko (polgrywalne), ktore pokaze co jest warta gra. A warta jest...
Czas dodania: 02.01.2003, 15:10
Pan adrian znany jest z tego ze wiele obiecuje i slowa nie dotrzymuje. Ta gra to ma byc taki Q3 arena z bardzo slabymi bootami. Male szanse ze calosc bedzie grywalna... Poza tym ten chalas jest zupelnie niepotrzebny.. to narazie dziewczyny!
Czas dodania: 07.01.2003, 12:14
Robaczek, gdzies ty lamo wyczytal, ze to ma byc Q3 z botami? Nigdzie nie ma takiego info, wszedzie za to jest, ze ma byc normalny single player a la, powiedzmy, Serious Sam (sa linki na ich stronie).
Czas dodania: 07.01.2003, 21:45
Hehe Robaczek chciał się popisać znajomością tematu... a wystarczyło zajrzeć na kilka zachodnich serwisów (listing na stronie firmy co tę grę robi, bodajże www.peoplecanfly.com) - tam są linki do wywiadów gdzie stoi jak byk, co i jak. Aaa, przepraszam, może kolega Robaczek niekumaty w angielskim - polecam zatem wywiad na fpp.pl, też nic tam o quejowo-arenowych botach nie ma.

Niestety, jest o braku snajperki, co mi jako zagorzałemu graczowi w CSa niezbyt się podoba... sniff... chlipp... ale może MODa ktoś zrobi, a wtedy - o panie, się będzie działo :)
Czas dodania: 08.01.2003, 10:34
Robaczek dobrze wie ze nie wszystko prawda co w serwisach stoi... A render z MAX'a to nie obrazek z gry. Robaczek na wlsnym hitynowym pancerzu przekonal sie co to sciema, wiec teraz jest ostrozniejszy. Pani Adrinnie proponuje zakasac rekawy i zabrac sie uczciwie do pracy. A tak wogole to niepotrzebnie sie panie denerwuja, bo Robaczek chce dobrze dla graczy a odrobina krytyki grze nie zaszkodzi. Pa!
Czas dodania: 08.01.2003, 11:05
Robaczek, nie zaciemniaj, chyba wiem, jaka gre robimy... Po pierwsze, PK nie ma nic wpolnego z gameplayem w stylu Q3Arena czy UT2003. Po drugie, co ja Ci bede tlumaczyl strone graficzna, powychodzilo mnostwo screenow z engine'u, daj to znajomemu grafikowi do analizy, powie Ci, ze to nVidia. Zreszta, niedlugo pierwsze filmy. Po trzecie, z kontekstu domyslilismy sie, kim jestes, wiec nie zaslaniaj sie dobrem graczy, tylko przyznaj, ze kogos tam nie lubisz i juz.
Czas dodania: 10.01.2003, 17:29
Czy aby napewno? Adrianie! Tak sie sklada ze wydzalem wczesna wersje PK. Mapy wykonane na Qradiant a wszystko dzialalo na engine Q3 Arena. Jesli nic sie od tego czasu nie zmienilo to robaczek ma troche racji. Natomiat Ty -nie! Jesli bedzie trzeba moge udowodnic
moje slowa przedstawiajac odpowiednie materialy... nara!
Czas dodania: 10.01.2003, 23:54
Pssst... do tych, którzy marudzą coś o QIII i kiepskich botach - kupcie sobie już teraz pieluchy żeby potem nie było wielkiego prania jak zobaczycie ten engine w akcji! Szczegółów nie rzucę, ale z pewnego źródła wiem że QIII nie ma nawet 1/100 wydajności PK...

Poza tym popatrzcie na te shoty - tego nie uzyskasz w żadnym Queju czy innym unrealu, podobne rzeczy widziałam tylko w STALKERze...
Czas dodania: 11.01.2003, 16:17
Yaceq, please... Jeszcze kojarze, co pisze. Ale wyjasnie do konca, bo widze, ze jakies tam info masz. Owszem, swego czasu PK byl na engine Shine (ruska podroba Q3), levele bardzo przypominaly gry Quake'opodobne, itp. itd. Byla to wiosna czy tez lato 2001. Pozniej WSZYSTKO zostalo wyrzucone do kosza. Piszac wszystko, mam na mysli wszystko, wlacznie z designem - ostal sie jeno tytul gry ;) W tej chwili jest to zupelnie cos innego, nie ma jednak sensu pisac raz jeszcze o tym, o o czym poczytac mozna z linkow na naszych stronach (sa tam tez 2 polskie wywiady).
Czas dodania: 12.01.2003, 15:11
dziwne, gra jeszcze nie wyszła, obrazki ładne a ocena taka, że żal sciska...
ale jest na to rada panie Adrianie, postaraj się o "oficjalny patronat pewnego portalu" a, jak uczy doświadczenie, każdy chłam przejdzie Ci z oceną 10/10.
pozdrawiam
Czas dodania: 14.01.2003, 10:28
Panie AdrianieCh czy to znaczy ze na naszym szanownym forum przysnaje sie Pan do przekretow z silnikiem gry PK?
:-)
Czas dodania: 14.01.2003, 10:32
Dotychczas wszystkie gry, firmowane nazwiskiem tego Pana, zapowiadane jako nadzwyczaj doskonale produkcje, mające rzucić świat na kolana, okazywały się tylko pół-amatorska dłubaniną. Czy będzie tak i tym razem? Wydaje mi się ze tak! Ładne obrazki widzieliśmy już wcześniej wiele razy, nie zacierają one
niesmaku jaki pozostawiły po sobie poprzednie dzieła...
Czas dodania: 14.01.2003, 18:40
Yaceq: jakie przekrety? Katalizator: nie ma sprawy, Twoje prawo nie lubic, ale FYI te polamatorskie dlubaniny troche szacunku jednak zyskaly (jak to zwykle u nas bywa bardziej na swiecie niz w Polsce). Brak zaufania do PK rozumiem, poczekamy, zobaczymy.
Czas dodania: 16.01.2003, 12:37
Ta sprawa mnie zainteresowala. Mysle ze po ukazaniu sie gry, bede w stanie sprawdzic czy jest to silnik Q3. A do tego czasu...
Czas dodania: 17.01.2003, 23:11
...a do tego czasu sprawdz, czy w Klewkach nie wyladowal helikopter z Talibami. Mniej wiecej podobny kaliber sprawy, a dostarczy nam co najmniej tyle samo radosci, co Twoje pozniejsze sledztwo.
Czas dodania: 21.01.2003, 12:11
Przepraszam badzo... kiedy bedzie dostepne demo tego cuda? Zawodowo zajmuje sie ocena gier ukazujacych sie na naszym rynku (mieszkam w Lubartowie). Chcialabym miec wglad czy ta nowopowstajaca gra nie bedzie zbyt demoniczna lub satanistyczna co zawsze wywiera zly wplyw na nasza mlodziez, ktora nie ma co robic i wciaz gra w gry komputerowe.
Czas dodania: 22.01.2003, 14:37
ech moniczka- lepiej zajmij sie gotowaniem rosolu z kaczki - bedzie wiekszy pozytek dla ludzkosci
Czas dodania: 22.01.2003, 14:39
owac a ze screnow wyglada ze to bedzie moze wreszcie fajny polski rpg fabularny i oby bo jak na razie nie znalazlem takich w zadnej gazecie
Czas dodania: 22.01.2003, 14:44
Rosol z kaczki gotuje palce lizac. Zapraszam w kazda srode i piatek do naszego hospicjum w Lubartowie przy ulicy Lubelskiej. W tym tygodniu akurat beda flaczki wolowe ale rownie pyszne. Pozdrawiam
Czas dodania: 23.01.2003, 14:39
perhydrol+polopiryna S+bardzo dobry syrop guajazyl+neoangin+penicylina wziete razem nie dadza dobrego - uzdrawiajacego efektu... wiec darujmy sobie czekanie na te gierke, ktora wedlug zapowiedzi bedzie polaczeniem wielu znakomitych pomyslow z wielu roznych gier. fuj! mozna dostac wrzodow lub bialej goraczki...
Czas dodania: 23.01.2003, 15:54
Bawią mnie te komentarze, takie typowo polskie... nikt gry nie widział, nikt w nią nie grał, widać było jedynie screenshoty (dość obiecujące, to prawda) - ale już wszyscy "specjaliści" się wypowiadają -a to że na engine Q3, a to że przekręty, a to że gra jest kijowa i można ją sobie odpuścić...
Czas dodania: 24.01.2003, 11:00
Kurcze chlopaki robia niezle gireki. Czy zrobicie chrome przed painkillerem czy odwrotnie? dobry pomys robic 2 gry na jednym enginu w jednym momencie. ale to dobrze bo lubje fpp. odczepcie sie od tego typu gier komentatorzy
Czas dodania: 24.01.2003, 14:00
To bedzie hit! Ze skrinow wynika ze bedzie mozna pochodzic po idealnie pustych pomieszczeniach i nic nie porobic. Kupa roboty graficznej po to zeby kupic gre i odlozyc na polke. Brawo!
Czas dodania: 27.01.2003, 15:08
Oj niedobrze... slyszalem, ze zrezygnowano ze znakomitego trybu multiplayera na rzecz jeszcze znakomitszego trybu single... niedobrze... niedobrze... Spodziewam sie najgorszego... powtorki z Mortyra lub Snipera tudziez podobnych beltow... ale zobaczymy
Czas dodania: 28.01.2003, 09:09
gdzie mozna kupic Painkiller? bo nie widzialem go w zadnym sklepie
Czas dodania: 28.01.2003, 10:34
Matti> Najpredzej w aptekach. pytaj o to co Gozdzikowa brala
Czas dodania: 28.01.2003, 12:54
Czy jest tu ktos powazny? bo ja powaznie pytam. mi sie skreensy podobajom i chcialbym sobie popykac w jakas fajna giere
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...