Czytasz dyskusję w temacie: Gra: MusicVR (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: MusicVR |
|
Czas dodania: 17.02.2003, 11:40
Kocham muzyke tego gościa, jest po prostu niepowtarzalny
|
|
|
Czas dodania: 17.02.2003, 15:18
Niebardzo wiem jak się w to gra, ale muzyke ma świetną!
|
|
|
Czas dodania: 17.02.2003, 20:42
gra jest troche zakręcona, ale nabiera balsku jak sie gra w pełną wersje i słucha muzy
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2003, 08:23
Prosze, niech ta Pani już niczego nie recenzuje - nic nie rozumiem z jej wypocin... ale chaos!
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2003, 10:20
matiice->dostales opowiedz na maila, widze, ze Cie nie zadowala? Proponuuje po pierwsze sie WCZYTAC po wtore nieco pomyslec a po trzecie posluchac muzyki Mike`a, podszkolic sie w angielskim (wiele wyjasniaja srodtytuly i cytat u gory pochadzacy z jednej z piosenek) i wszystko bedzie jasne. Gra jak i recenzja jest trudna, trzeba do niej dojrzec. I jeszcze jedno - sprobuj zagrac w te gre i napisac jej czytelna dla WSZYSTKICH recenzje. Powodzenia. Devi
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2003, 13:58
Dobra dobra Devi, wiem że zaczołem wojne ale nie objeżdzaj mnie tak na forum przy wszystkich go mi wstyd...
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2003, 18:12
niech ktoś mi wytłumaczy o co w tym chodzi... chodzisz po tej mapie i co?? bezsensu
|
|
|
Czas dodania: 02.04.2003, 21:50
master->po prostu chodzisz i odkrywasz piekno swiata z ktorym Mike Oldfield utozsamia swoja muzyke.
|
|
|
Czas dodania: 03.04.2003, 21:35
Bardzo podoba mi sie ta gra a recenzja jest poprostu super !!! Tak trzymaj Devi !!!
|
|
|
Czas dodania: 18.04.2003, 18:00
Powie mi ktoś o co w tym czymś chodzi??
|
|
|
Czas dodania: 31.08.2006, 16:29
...gitara jest instrumentem, którego magia pozwoliła mi na dotarcie do wielowymiarowych światów, z których czerpię inspiracje. Mike Oldfield był dla mnie niezwykłym przewodnikiem w tych światach. Jego twórczość traktuję jak osobistą energię. Energię która pozwala mi widziec w otaczającej rzeczywistości inne poziomy, podcienie i nadświatła. Mógłbym siebie nazwać Uczniem Czarnoksiężnika-moc czerpię z muzyki Oldfielda, a inspiracje z rzeczywistości. (A teraz na temat :) Sądzę że MusicVR jest bardzo ciekawym sposobem na oderwanie się od szarej, codziennej rzeczywistości... Patryk
|
|