Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Mount & Blade: Ogniem i Mieczem

Mount & Blade: Ogniem i Mieczem - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Mount & Blade: Ogniem i Mieczem

użytkownik nie posiada awatara
Klabzder (Gość)
Czas dodania: 05.12.2009, 16:02
Zastanawia mnie tylko co za geniusz wymyślił żeby dodać do gry StarForce - upierdliwy ( przynajmniej dla mnie ) i wnerwiający DRM . Ten sam geniusz "zapomniał" informację o tym umieścić na pudełku. Co w sumie złe nie jest bo dzięki temu będę miał mniej problemów z oddaniem gry w sklepie... Inna sprawa , że gdyby informacja o tym była na pudełku - zakupu by nie było.
Czas dodania: 05.12.2009, 16:23
Dzięki Klabzder za info!

Wczoraj mocno się zastanawiałem , czy ta gre kupić, ale postanowiłem poczytać o niej.
Teraz wiem, ze nie warto tego kupować.
Na sieci piszą że to zwykła przeróbka M&B bardzo zabugowana i prymitywna.

I życzą sobie za zwykłą przeróbkę 79zł?
Cd Projekt odwalił kichę i robi kpinę z graczy
Ta gra w takiej postaci uczciwie powinna być wyceniona na 29.90 lub maks 39.90
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
koman (Gość)
Czas dodania: 06.12.2009, 14:13
Nie ma co ironizować z kogoś, ale uczciwie przestrzec innych to ok :)
Czas dodania: 10.12.2009, 18:25
I bądź tu teraz mądry i walcz z piractwem. 79 zł za coś co powinno w kiosku stać za ćwierć tej ceny. Współczuje tym, którzy kupili.
I'm totally flabbergasted...
Drugi (Gość)
Czas dodania: 08.01.2010, 16:52
pieprzycie, gra jest bardzo fajna i z waszych opisów tylko wynika, ze szkoda wam kasy na ta gre, a bez przesady, 79 zlotych to tez nie majatek, a kto wie, czy gra o tej tematyce kiedykolwiek znowu wyjdzie.
takze nie nakrecajcie sie tak nawzajem, tylko ja kupcie, jest naprawde zajebista, a tym, ktorym szkoda tej kasy (a jest ich sporo) to poczekajcie sobie z rok, wtedy prawdopodobnie ztanieje do jakis 30 zeta i bedziecie mogli byc dumni kupujac ja o te 4 dychy taniej...
bla bla (Gość)
Czas dodania: 13.01.2010, 15:38
zgadzam się poprostu szkoda wam kasy gra jest ekstra[b][/b]
bez niku (Gość)
Czas dodania: 31.03.2011, 23:10
Poradzcie co zrobic zeby ja przejsc, prosze o wszystkie rady, jak zarabiac, jak sie zbroic, no i bronic rzeczpospolitej.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...