Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough |
|
Czas dodania: 22.04.2003, 18:56
Jednym słowem bajerancka gra
|
|
|
Czas dodania: 12.05.2003, 15:58
Mam strone o MOHAA jak tylko wyszły screeny i wogle wiadomość o kolejnej częśći wszyscy moi znajomi i ja zaczeliśmy wariawoć, na stronie EA Games co chwile sa nowe informacje które stwierdzają jedno że nowy MOHAA będzie zafajnisty fess to jakby MOHAA+B1942=MOHAAB
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2003, 16:17
Medal of Honor jest to gra ktorej nikt nie zapomni a tu jeszcze nastepne czesci.Jest jedno ale Medal of Honor ma duzy problem teraz,poniewaz wychodzi nie dlugo Call of Duty [napewno graliscie w demko] jest zbilzona do moh'a wedlug mnie bedzie tu spora walka miedzy Call of Duty a Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough , wiec pozostaje na tylko czekac na tego typu gierki , bo jak wyjdzie HL2 [ juz nie dlugo ]
to musze napisac list do Sw.Mikołaja po nowego PC'ta!! A wiec pozostaje nam tylko Medal of Honor Allied Assault: Breakthrough i Call of Duty.Jezeli obrazilem panow ktorzy maja cosmiczne kompy to bardzo przepraszam mam nadzieje ze sobie pogracie w HL2 i bedzie wam plynnie chodzilo [ podkresle plynnie ]!!NaraziEE SpY |
|
|
Czas dodania: 13.09.2003, 16:26
Mam problem z demkiem MoHAA Breaktrough zacina się strasznie moja konfiguracja kompa to athlon 1800Xp,Gforce 4mmx i 256 ram i jest medal ustawiny na minimalne lecz nie da się grać POMOCY!!!
|
|
|
Czas dodania: 26.09.2003, 23:47
Co tu duzo mowic giera jes wypasiona, trudniejsza od poprzedniego dadatku, np nie kazdy zabity niemiec zostawi nam swoja pukawke co jest czasami uciazliwe gdyz nieraz przeciwnika trzeba traktowac z lokietka (kolba drania), bardzo szybkie, ciekawe zwroty akcji, choc mam kilka uwag np Monte Cassino myslalem o zdobywaniu klasztoru na tym historycznym wzgorzu a tu biegam i szukam po miescie jakis zagubionych zolnierzy i pomyslec sobie ze nawet nie zobaczylem ani jednego polaka w koncu to mysmy zdobyli ow klasztor o ktorym tworcy gry calkowicie zapomnieli, jak przejde gierke do konca podziele sie z wami pelnymi refleksjami i napisze cos wiecej :)
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 28.09.2003, 11:50
gra jest stanowczo za krótka właścnie ją skończyłem tylko 3 misje - JESTEM ZAWIEDZIONY
|
|
|
Czas dodania: 06.10.2003, 14:07
gra jest zaj.... prawdziwe realia wojny zwłaszcza z włochami burdello bum bum michał b
|
|
|
Czas dodania: 07.10.2003, 16:24
Medal of Honor: Breakthrough
Jestem obecnie w trzeciej kampanii, tej nad wyraz kultowej gierki. Po przejściu Medal of Honor 1 i 2 na PlayStation i Allied Assault na PC z dodatkiem. Powiem tylko tyle, że ta gra ma niespożyty potencjał. Gra się w nią, całymi dniami i nocami (przeważnie). Nawet na poziomie EASY jest trudna - wystarczy misja z powstrzymaniem komapnii czołgów czy też obrona masztu radiostacji... Ehh, co tu dużo mówić - kto w to nie zagra, nie będzie wiedział co traci :-) pzdr .TSD. |
|
|
Czas dodania: 23.10.2003, 15:51
Gra jest naprawde zaje........ lecz czemu tak krótka :) Myślałem ze wzieli sobie słowa krytki dodatku Spearhead (oczywi8ście chodzi o czas potrzebny na przejście gry) ALe i tak polecam tą gre. Pozwala odczuć wojne -----> Ostatnia misja jest COOL
|
|
|
Czas dodania: 18.11.2003, 20:16
zaj giera szkoda ze taka krutka nio ale cuz i tak faJNA polecam jom wszystkim :):)a zwlaszcza fanom moh:aa i MOH:SP:):):):):)
|
|
|
Czas dodania: 21.11.2003, 09:39
eeeee teraz rządzi call of duty
|
|
|
Czas dodania: 21.11.2003, 15:50
Do momentu pierwszych 5 min Call of duty:) również mi się podobała. Cała Medal jest ok ale przy Call of duty traci blask.
|
|
|
Czas dodania: 20.02.2004, 20:57
przyślijcie mi save-a po tej misi co mustś ochronić tego gościa a on prubuje otworzyć drzwi oki
|
|
|
Czas dodania: 20.02.2004, 21:00
a to jeszcze ja to mój email michal-slota.@wp.pl
|
|
|
Czas dodania: 28.04.2004, 19:40
Call of Duty jest o niebo lepsza grą od medala :)
|
|
|
Czas dodania: 28.05.2004, 21:21
Lubię gry typu Medal of Honor, Battlefield 1942 Return to Castle Wolfenstein, Wolfenstein: Enemy Territory itp.
Kto mi więc nie powie że gra MoH:AA Breakthrough jest po prostu lipna? Otóż gazety. W gazetach napisali że wszystko to już było w poprzednich częściach Medal of Honor i im się to nie podoba (Komputer Świat Gry, CD Action).Według mnie, zapalonego gracza gier o tematyce Drugiej Wojny Światowej ta gra jest niczego sobie. Fakt że jest trochę za krótka, ale to mały minus, bo lubie przechodzić grę po kilka razy. Przejdźmy do rzeczy: grafika prezentuje się nieźle, jak w poprzednich częściach MoH:AA i nie widać większych zmian. Dźwięk jest wręcz idealny (też, jak w poprzednich częściach). Utwory muzyki klasycznej prezentują się świetnie i bardzo pasują do nastroju poszególnych misji. Fabuła jest prosta: zostajemy żołnieżem US Army (to już tradycja) i zostajemy rzuceni w wir walki raz samemu, innym razem z innymi żołnierzami Armii sprzy-mierzonych. Sztuczna inteligencja nie zawodzi, ale czasem zdarzają się absurdalne sytuacje (Niemiec jest obojętny na śmierć swoich towarzyszy). Gra jest więc bardzo dobra,ale jest też kilka zastrzeżeń wymienionych w tekście. Jest to więc pozycja obowiązkowa dla fanów MoH:AA, ale dla innych polecałbym Call of Duty. Plusy: -wciąż ten sam klimat -wyjątkowa muzyka -dobry Multiplayer Minusy: -duży poziom trudności -za krótka -liniowa -mało poprawiona grafika Moja ocena:(szkolna skala ocen) Grafika: 5-- Dźwięk: 6- Grywalność: 4+ Ogółem: 5 |
|
|
Czas dodania: 03.07.2004, 03:16
posiadam mohaa pl drugi dodatek mohaab jest po angielsku i nie moge go zainstalowac nie moze znalesc sciezki dostepu,a jak mu podam folder mohaa wyswietla sie informacja o niewlasciwej sciezce moze ktos pomoze maser_1@wp.pl
|
|
|
Czas dodania: 05.08.2004, 11:45
wg. mnie dotatek Breakthrough....jest świetną grą z wciągajacą fabułą........Nie rozumiem tylko w czym go przewyższa Call of Duty....przeszłem tą gierke trzy razy.......nie powiem że się nie podobało..ale to nie to co cała seria MoHAA...w Call of Duty jak dla mnie brak liniowej fabuły......i niektóre misje nudne jak flaki z olejem (weźmy np. pierwsze trzy mapy)....no ale przy kampanii Rosjan to się popisali..........gdyby pozostałe dwie kampanie były podobne to dałbym tej grze 10....(niestety musiała sie zadowaolic 8 w przeciwieństwie do 10 dla Breakthrouhg)...pozdrawiam wszystkich graczy
|
|
|
Czas dodania: 14.12.2004, 21:27
gra jest dobra. wprowadzono wiele ulepszeń w stosunku co do zwykłej wersji. a propos jeżeli jeszcze raz napisze że misje są za krótkie to niech sie pier@&%!*# w łeb. W konco to jest tylko dodatek a nie oddzielna gra.
|
|
|
Czas dodania: 24.07.2006, 11:37
Dla mnie to jednak call of duty jest lepsze ponieważ misje są ciekawsze niż MOH. MOH jest troche nudnawe przeszedłem calą gierke i co? I nic ot tak poprostu kolejna gierka którką myknąłem a call of duty przeszedłem 2 razy na najtrudniejszym poziomie i to była prawdziwa przyjemność. Nadal czasami do niej wracam, a MOH sie gdzieś tam kurzy na półce.
Pozdrod dla wszystkich |
|
|
Czas dodania: 20.07.2007, 08:36
bardziej mi sie podoba medal of honor wszystkie czesci razemz dodatkami a nie call of duty wyszstkie gry przeszedlem oprucz ostatniego dodatku do medala mohaa terz trudno sie przechodzilo np misja gdzie nie gdy wlonczysz alarm to masz przesrano to co trudno dosc zrobic zeby alarmu nie wlonczyli albo w tejsamej misji gdy po sam koniec ucieskasz i cie psy gonia itp to bylo trudne tak samo w mohab nie moge przejsc misji o nie mam amunicji ciagle padam a zanim podejde do kolesia zeby go walnac z kolby to zdazy mnie orzwalic to to jest ten bajer w moedalach trudno jest ta gre przesc a call of duty 1 przeszedlem 5 razy dodatego ze 3 i to na trudnym pozdiowie wszystkie i call of duty 2 tez chyba ze 3 na trudnym
|
|
|
Czas dodania: 24.01.2008, 20:37
Gierka super no ba wszelkie produkcje MoH są super. A co do tego dodatku to: AL przeciwników dobre ( nawet bardzo) na HARD adrenalina podskakuje że HO HO. Grafika jak w alied assault. Muzyka dobra. Jak dla mnie 6+ I ta możliwość zdobycia medali. Ahh.
|
|
|
Czas dodania: 30.03.2008, 19:37
czy moze mi ktos podac kod do Medal of
Honor:Allied Assault - Breakthrough. mojr gg7068238 |
|
|
kapsel (Gość)
|
Czas dodania: 06.02.2010, 14:13
jaki jest nr licencyjny do
Medal of Honor: Allied Assault - Breakthrough |
|
Czas dodania: 05.12.2011, 18:03
Jeśli spojrzeć na okładki poszczególnych tytułów z tej serii, można zauważyć urozmaicone lokacje. W pierwszej części obrazek żywcem ze słynnej sceny z filmu "Szeregowiec Ryan", w pierwszym dodatku zimny las niczym z "Kompanii Braci", a w tej piaski Afryki. Urozmaicone lokacje w tych grach są bardzo kuszące. Osobiście nie mogłem się doczekać kolejnych misji, z którymi zawsze wiązał się nowy arsenał, nowa choć zawsze nieco podobna fabuła. Dodatek "Breakthrough" zaskoczył mnie jednak bardziej, niż się tego spodziewałem. Zawdzięczam to głównie krótkiemu i mniej ciekawemu dodatkowi "Spearhead", bo po tamtym nie spodziewałem się czegoś znacznie innego.
Już sam początek pierwszej misji zrobił na mnie niebywałe wrażenie. Miałem poczucie, jakby to była już kolejna część gry, a nie jedynie dodatek - tak dobrą grafikę i efektowną akcję można tam podziwiać. Misje w Tunezji nie są bardzo urozmaicone, ale po wielogodzinnej walce w zupełnie innych warunkach, nagle poczułem jakbym grał w coś nowego, a jednak dobrze mi znanego. Kolejne misje - już we Włoszech - i kolejny zachwyt. Wspaniale prezentują się tereny Italii, wnętrza zamków, okrzyki faszystów (inne od tych nazistowskich). Największe zaskoczenie dopadło mnie już we wczesnych misjach we Włoszech. Otóż poziom trudności na poziomie "easy" wcale nie był taki znowu niski jak w poprzednich dwóch odsłonach. W misji bronienia kolesia z włoskiego ruchu oporu nie przewidziałem, że tym razem będę musiał mocno oszczędzać amunicję i apteczki, musiałem wszystko powtarzać od początku, bowiem za bardzo się "rozbrykałem" przyzwyczajony do nadmiaru dobroci programistów, zostawiających na ścieżce gracza pełno ratujących życie apteczek oraz niemal niewyczerpanego zapasu amunicji. Tak było już do końca gry, co spowodowało, że miejscami moim głównym orężem była kolba karabinu. O ile w przypadku pierwszego dodatku miejscami miałem wrażenie, jakby spieszono się z oddaniem gry do sprzedaży, tak tu mogłem już nazwać tę grę jednym z najlepszych oficjalnych dodatków do gier z serii FPP, zaraz po dwóch dodatkach do pierwszej części "Half-Life". |
|