Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Legacy of Kain: Blood Omen 2 (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Legacy of Kain: Blood Omen 2 |
|
Czas dodania: 29.04.2002, 11:05
Myślałem, że Soul Reavera 2 nic nie przebije, ale przy Blood Omen raziel się chowa i modli o litość.
|
|
|
Czas dodania: 29.04.2002, 11:10
Kain jest 1000 razy lepszy od raziela i na dodatek jest to najlepsza gra z tej serii i wszystkich gier na rynku
|
|
|
Czas dodania: 06.05.2002, 22:30
W "Blood Omen 2" nie grałem, ale bardzo jestem ciekaw jak nawiązuje do scenariuszy "Blood Omen: Legacy Of Kain" i "Legacy Of Kain: Soul Reaver". Ciekawe czy jest ukazana przemiana dość pozytywnego (jak tylko pozytywny może być wampir) Kaina w sadychę mordującego ludzi setkami.
|
|
|
Czas dodania: 25.05.2002, 21:28
Nędza gra do niczego soul reaver 1 i 2
były lepsze. |
|
|
Czas dodania: 28.05.2002, 15:52
"blood omen 2" to świetna gra, choć mnie troszkę, bardziej ciekawi jak raziel odmieni przeznaczenie, niż jak kain zabił whilliama el nemesisa i stworzył swoje imerium. z niecierpliwością czekam na sr3. .
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 22:45
Gra jest wporzo ma mroczny klimat ale ma takie niedociągi,że . . . Bez komenta.
. |
|
|
Czas dodania: 22.06.2002, 20:38
Adrian choc jestes moim współimiennikiem to musze cie zjechać z tej całej serri najlepszy jest soul reaver a skoro kain jest lepszy od raziela to czemu dwa razy dostał od niego w pier dol. A tak wogóle to czy gra przedstawia wydazenia z przed soul reavera jak tak moze będzie tez widac jak wskrzesza serafinów.
|
|
|
Czas dodania: 23.06.2002, 11:54
Gra jest niezła. jedyną denerwującą rzeczą jest brak streafuf :p podczas chodzenia. . . Grafika na 1600x1200 32bit i full detale jest zniewalająca, ale i tu można się czepić kilku rzeczy. . Postacie wnikają w ściany itp.
nie wiem jak inni, ale ja jestem zagorzałym fanem maskarady, i według mnie jest kilka niedociągnięć związanych z bytem wampira, np. to że wampir ginie w zetknięciu z wodą. . . . Ale nie ważne, to są po prostu moje fanaberie. generalenie gra jest dobra i polecam ją wszystkim, a przedewszystkim fanom mrocznych klimatów. czekam na więcej gier tego typu. eternal bleasings from christoph. . |
|
|
Czas dodania: 24.06.2002, 21:53
Nie gralem w blood omena 2 ale chciałbm czy ktos moze mi powiedziec z jakiej strony mzna sciągnoc demko .
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2002, 13:20
Gra jest dobra ale system walki wymagałby dopracowania. Soul reaver wciż wymiata :). .
|
|
|
Czas dodania: 19.07.2002, 15:39
Noo, nareszcie kain
gra jest mega, z dwoma wyjątkami: system walk jest dość ciężki do opanowania, a druga sprawa: skończenie gry zajęło mi 3 dni. . . fabuła i grafika rzucają jednak na kolana fanom serii lok - polecam!!!. |
|
|
Czas dodania: 22.07.2002, 20:41
Gierka jest niezła choć nie pozbawiona
istotnych wad. Gierę polecam w szczególności fanom "rąbaniny" grafika jest super!! i ten klimat. . . . Gra nie spodoba się jednak tym którzy lubią wysilać szare komórki. Mimo to fanom soul reavera będzie się grało super!. |
|
|
Czas dodania: 29.07.2002, 14:01
Niedociągnięcia w walce, nieda się przeskoczyć długich dialogów, grafa średniacka, nuta cienka, ale wciąga na maksa. . . polecam .
|
|
|
Czas dodania: 22.08.2002, 18:59
Nie słuchajcie co pisząrecenzenci, gra jest znakomita, mrocznyklimat, krew ,brutalność na maxa, wymiata soul reavera,bardzo wciąga, polecam.
|
|
|
Czas dodania: 29.08.2002, 17:21
Gra posiada bardzo płytką fabułe, nieciekawa grafike, i lokacje przypominające bardziej wiktoriańską anglię niż średniowiecze, z poprzednich części. poza tym dźwięk stoi na bardzo niskim poziomie, postacie wyglądają jak z gier z początku lat '90. o sterowaniu nie bede sie rozpisywał, bo to czysta, spartańska zgroza. a największym felerem i zarazem mogiłą, która sprawi iż gra przejdzie przez rynek bez echa jest to iż często sie zawiesza i nie można ładować save'ów (przynajmniej w win 98).
szczerze odradzam granie w nią. . . no chyba iż jest sie ćwierćinteligentem nastawionym na mordowanie w najbardziej krwawy sposób niezliczonej ilości wrogów. . . a na koniec dodam iż jestem zasmucony iż crystal dinamics, zapomniało o słynnym okrzyku kain'a "vae victus". trzeba było powierzyć produkcje tej gry twórcy pierwowzoru - firmie activision. z całą pewnością poradziliby sobie lepiej. . . . |
|
|
Czas dodania: 16.09.2002, 19:40
Może jest ze mną coś nie tak? a to dlatego, że ta gra to techniczne dno i poziom sprzed kilku lat, a nie mogę się od niej oderwać. ta giera wciąga jak odkurzacz i nie wiem dlaczego. przecież jest płytka jak skarpeta. wszystko w niej jest do kitu. ale dlaczego nie można się od niej oderwać!!! takiej grywalności to już dawno nie było, serio! mimo wielu wpadek, ma też plusy. no i ta grywalność!!! nie słuchajcie tych z prasy. gra może nie jest ideałem, ale jest super i już! polecam! .
|
|
|
Czas dodania: 24.09.2002, 23:51
Gierka jest całkiem niezła, mimo średniej grafiki i problemów ze sterowaniem ostro mnie wciągnęła. Nie ma jak łyk świeżej krwi o poranku :)
|
|
|
Czas dodania: 20.10.2002, 13:11
bardzo dobra gra, tylko ostatni boss troche zbyt trudny
P.S. jeśli ktos wie jak rozwalic bossa(ten który podnosi kaina telekinezą i nawala jakąś energią niech napisze recenzje lub napisze do mnie) |
|
|
Czas dodania: 14.11.2002, 16:31
Gra jest OK, ale napiszcie jak pokonać wampira w finale misji 8: The Eternal Prison?
|
|
|
Czas dodania: 15.11.2002, 18:34
Świetna gierka, wciąga do końca, najlepsza z cyklu! Trochę za prosta(w 4 dni ukończona), ale klimat cool!!!
|
|
|
Czas dodania: 07.01.2003, 21:25
Gosć co pisał recenzję albo nie grał w pierwszą część albo niema jaj. Toż w pierwszej części Kain był bezduszną bestią, a ludzie budzili w nim odrazę
(oczywiscie na poczatku gierki jego punkt widzenia był odmienny) Jeśli ktos chce zagrać w Blood omena part 1 to niech napisze do mnie. |
|
|
Czas dodania: 26.01.2003, 14:50
Gra jest super! Tylko dlaczego od 18 lat? Niby dużo krwi, ale ja mam 13 i wcale się w nocy nie boję:) Jesli ktoś mógły mi podać kody, byłabym wdzięczna. A oprócz tego, napiszcie, jak przejść te podziemia z windą, klockiem i mostkiem w Chapter 3: Lower City?
Z góry dzięki! |
|
|
Czas dodania: 29.01.2003, 11:16
Gra jest super ale ja jestem wielką pomyłką, downem i mam p***e na czole
|
|
|
Czas dodania: 08.02.2003, 11:29
Jak pokonac Sebastiana,gdy ten biega dokola sali ??
|
|
|
Czas dodania: 14.02.2003, 18:56
Moze mi ktos powiedziec jak mam uwolnic to klientke ktora trenowala mnie na poczatku gry ?
kuba100@o2.pl |
|
|
Czas dodania: 15.02.2003, 13:05
Gra jest sopoko dla mnie ma klimat jest tam dużo krwi a to jest podstawa każdej krwistej gry !!!!!
|
|
|
Czas dodania: 16.02.2003, 20:45
jak pokonac sebastiana kiedy rozwala kamien???
|
|
|
Czas dodania: 23.02.2003, 17:39
Musisz użyć charm na robotnika sterującego dzwigniami, potem będziesz walczył z nim na małym cypelku (wokól będzię para).
|
|
|
Czas dodania: 01.03.2003, 14:46
Gra jest spoko ma klimat i fajnie się gra .
|
|
|
Czas dodania: 01.03.2003, 21:50
wiek ktoś jak rozwalić Lorda Serafina na końcu gry ???????????????
|
|