Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PSP)

Grand Theft Auto: Liberty City Stories - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Czas dodania: 21.10.2005, 21:16
jestem wilekim fanem gta ale nie mam psp więc sobie nie zagram.
Czas dodania: 27.10.2005, 19:42
ja tez nie mam psp ale dotychczas gralem w kazde gta. ps. ciekawe czy ludzie pamietaja jakie 3 miasta byly w PIERWSZYM gta :]
Czas dodania: 28.10.2005, 09:56
Ja jestem pod bardzo wielkim wrazeniem z tej gry, nawet zastanawiam sie nad kupnem specjalnie dla niej PSP, ale jedna rzecz mie zastanawia - jak wyglada system sterowania postacia i celownikiem zarazem, bo PSP z tego co wiem nie ma galki analogowej a tylko klawisze kiernkowe. Nie wyobrazam sobie wiec strzelania ze snajperki (bo taka opcja jest) przy pomocy "strzalek".
Czas dodania: 29.10.2005, 13:25
PSP ma gałkę analogową, która co prawda nie wychylą się... ale przesuwa na boki. IMO dobre rozwiązanie.

Sprawdź w jakimkolwiek hipermarkecie ;)
Czas dodania: 08.12.2005, 22:19
Witam.
Mam tą grę, i muszę powiedzieć, że spodziewałem się czegoś iwęcej. Być może to dlatego, że w gta3 gralem godzinami, i mi się znudzilo, ale jednak całe miasto wygląda identycznie jak w gta3.Ale są i nowości-motory. Dużo motorów. Śnieg, którego z resztą i tak nie widziałem, ale podobno jest. Słyszałem nawet o lataniu helikopterem. Gdyby to byla prawda, wielki plus dla gry. Ale jak na gta przystało do grafiki mam wiele zastzezeń. Te kańciaste postacie, czy nie zbyt dopracowane wozy są znane wszystkim fanom serii rockstara. Podsumowując, grę polecił bym osobą, które w gta3 nie grały dniami i nocami (gdy jeszcze trójka była nowością).
Czas dodania: 16.12.2005, 22:07
Grałem w "GTA" od samego początku gdy pojawił sie juz na konsolach PLAYSTATION.Bede jeszcze grał gdy wyjdą inne czesci bo ta gra jest *** ODLOTOWA ***
Czas dodania: 26.12.2005, 23:07
Coz. Pierwsze wrazenie, jakie mialem, po obejrzeniu screenow w na jednej zagranicznej stronce - miernota, wrazenie nie ciekawe. Drugie wrazenie, jak dowiedzialem sie, ze ten nasz bohater [jak to sie on wabic będzie?] znow nie bedzie mogl latac, znow beda problemy z brakiem ubran nowych, zadnych zmian fryzur, itp [do tego ten gostek ma morde zakasaną, Tommy byl przystojny a C.J. przynajmniej mozna bylo podpakowac i wygladal zawaliscie] - jeszcze gorsze wrazenie. Po obejrzeniu screenow tutaj, na WP - tragedia :/ Tosz to powtorka z rozrywki, dodatek do GTA 3, tylko nowe misje, zadnych innowacji, roznic. Nie chce tego.
Czas dodania: 30.04.2006, 00:44
cooo ty wiesz co zabijaniu !!!!!!!
Czas dodania: 05.05.2006, 20:06
nieweim bo niewidzalem ale z tych zdjeci wynika ze ta gra jest do d***
Czas dodania: 24.05.2006, 15:57
najlepsza gra jaką widziałem
Czas dodania: 24.05.2006, 16:14
myliłem się po zdjęciach widać że jest to jakaś powalona gra zdecydowanie san andreas była lepsza. nie wiem czy ta nowa gta wogule nie powinna się znaleźć jest poprostu do bani
Czas dodania: 12.09.2006, 21:01
PSP ma gałke analogową, ale dla wiekszasci jest ona poprostu niewidoczna. Z początku tez uwazalem, ze jej tam nie ma, ale grajac w Fife06( moja pierwsza gra w jaka gralem na tej konsolce)sie zorientowalem ze ona tam jest. Granie bez analogu jest bardzo trudne. Analog sluzy do kierowania postacią a strzalki do zmiany taktyki. Podobnie jest z GTA. Analogiem kierujemy celownikiem. Pozdro :P
Czas dodania: 27.09.2006, 09:11
każde GTA jest super ale jak widać najlepsze jest libery city stories.chciałbym sobie zagrać ale niemam psp. :(
Czas dodania: 01.02.2007, 15:17
Dlaczego pisza ze to GTA jest tylko na PSP jak widziałem też na ps2???!!!
Czas dodania: 03.07.2009, 05:26
gra jest swietna koniecznie trzeba ja miec poprostu najleprza na psp
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...