Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Gothic 2: Noc Kruka (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Gothic 2: Noc Kruka |
|
Czas dodania: 02.02.2004, 13:45
Czekam na tę gre z utensknieniem to moja ulubiona gra na świecie polecam ją z całego seraca ale wpirw zagrajcie w 1 potem w 2 a jeśli chodzi night of the reven może ten dodatek tylko polepszyć 2 do maximum potwory z jedynki + 10 nowych zbroje z jedynki nowe gildie w tym magowie wody pełny odjazd to lepsze niż sex :-)))
|
|
|
Czas dodania: 14.02.2004, 11:20
TYLKO CZEKAC I CZEKAC PO JEDYNCE NIEMOGLEM SIE DOCZEKAC 2 A TERAZ ZNÓW NA DODATEK NIE MOGĄ SIĘ POSPIESZYC BO TO JEST WEDŁÓG MNIOE NAJLEPRZA GRA RPG A PRZESZŁEM NIE JEDNO MAM NADZIEJE ZE PRZY NOWYCH GILDJACH SZYBO MI SIĘ NIE ZNUDZI
|
|
|
Czas dodania: 15.02.2004, 19:46
Gothic wymiata najlepsza gra wszechczasów marzna w to grać latami tyle tam sekretów przedmiotów i wrogów czekam na dodatek i jurz się ślinie
|
|
|
Czas dodania: 16.02.2004, 10:55
Jak dla mnie to seria gothic jest extra
|
|
|
Czas dodania: 19.02.2004, 18:28
ehh nie grałem w Gothic II: Noc Kruka za to grałem w oba wcześniejsze Gothic'ki i uważam że to najlepsze gry w jakie grałem... po prostu się zauroczyłem w Gothic'u i teraz czekam z niecierpliością na Noc Kruka :)
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 01.03.2004, 20:51
Gra zapowiada sie swietnie. Szkoda tylko ze tak dlugo trzeba czekac. Aż dziw bierze ze jeszcze jowood jeszcze nie opracowal wersji angielskiej, przeciez premiera niemiecka byla juz w sierpniu 2003r. Jeden z was powiedzial ze Gothic'i sa lepsze niz sex. W zupelnosci sie zgadzam. Seria Gothic to najlepsze gry na swiecie;-)
|
|
|
Czas dodania: 16.03.2004, 16:30
Wszyscy którzy grali w Gothica I i II,
i uważają że jest to bomba to to są super.....bo ta gra jest super. Nie mogę się doczekać "Nocy kruka" Pozdroofka!!!! |
|
|
Czas dodania: 24.03.2004, 21:07
Czekałem czekałem i nie pozostaje mi nic innego jak czekać dalej.Mam nadzieje, że już niedługo pojawi się ten długo oczekiwany przeze mnie dodatek.Może wie ktoś kiedy polska premiera.Bo ja nie.Gdzieś czytałem, że w marcu ale na to sie nie zapowiada.
|
|
|
Czas dodania: 26.03.2004, 02:48
Ghoti to I i II to najlepsze gry z jakimi się do tej pory zetknąłem. Kiedy kończyłem każdą z nich chciało mi sie płakać że to już końec przygody, ale twórcy Ghotika dali możliwość przejścia swoich arcydzieł na wiele sposobów.
Niewiele wiem na temat Nocy Kruka ale niemoge się już doczekać premiery. |
|
|
Czas dodania: 31.03.2004, 11:36
To co jest od 3 miechów nikt się nie odzywał to wyszła w końcu czy nie?
|
|
|
Czas dodania: 15.04.2004, 10:43
kiczy ktos cos wie kiedy sie pokarze ta gra
|
|
|
Czas dodania: 25.04.2004, 11:17
kiedy się to ukarze!!! czekam i czekam !!! ile można czekać w niemczech ta gra dawno się już ukazała !!! jeśli ktoś coś wie o premierze niech się wpisze i poda jakiś news po można oszaleć od tej bezsilności czekania...i można się nieźle !!!
|
|
|
Czas dodania: 01.05.2004, 16:15
Wiem na 80% że Polska premiera Gothic 2: Night of the Raven odbędzie się pod koniec Czerwca 2004r. O puzinienie zpowodował problem z uzyskaniem licencj potrzebnej żeby miu tłumaczyć ten dodatek !!! Pożatym Gothic Żondzi!!! Jeśli chceće wiedzieć coś więcej to piszczie pod emajl Robo@vip.tpi.pl!!!
|
|
|
Czas dodania: 04.05.2004, 17:27
Na Innosa, Adanosa i Beliara JAK MOGLI SKASOWAĆ TAK WYCZEKIWANY PRODUKT to jest ne do PRZYJĘCIA nie mogłem się doczekać a tu oni powiedzieli kasujemy no nie ja temu jowood poprostu do ............
|
|
|
Czas dodania: 07.05.2004, 00:59
Jakbyście byli na bierząco i umieli czytać to byście wiedzieli że pisało że dodatek 'może' być skasowany. Ale jego premiera nastąpi 15 lipca (zj***nie późno)
|
|
|
Czas dodania: 12.05.2004, 19:34
nie bede na nich bluzgal ale co oni od... do ho.... z taka robota czekam na ten dodatek tyle a tu do kur........ jedzy ma sie nie okazac
|
|
|
Czas dodania: 15.05.2004, 16:53
mam jedno pytanie: sciagam już 3 filmik z nocy kruka a tu zonk-to jest przeciez filmik ze zwykłego G2 co jest ?
|
|
|
Czas dodania: 16.05.2004, 18:36
Siema wszystkim fanom GothiC-a. Czy widzieliście jakie tu podają wymagania sprzętowe?Oni na łby poupadali.Ja mam Athlona XP 1700 podkręconego na 2400, 256 ramu DDR i Radeona 9700 i ta gra dopiero zaczyna jakoś chodzić, a i tak się przycina. Na tym co oni podają to można sobie tylko slajdy pooglądać.Swoją drogą też czekam na dodatek.
|
|
|
Czas dodania: 17.05.2004, 12:26
Dobra niech im będzie poczekam to noże chociaż kod gry dokończą, bo ostatnio wszyscy w chu... walą np. Chrome Street legal kur... co oni myślą jak mają robić chałe to lepiej niech troche posiedzą kutwy przy tych kompach w końcu za coś kase biorą nie!!!
|
|
|
Czas dodania: 18.05.2004, 15:22
puki co zagrajcie w Knight Online
polecam co do Gothic 2 Night of the Raven czekam czekam i sie hyba nie doczekam kiedy to wyjdzie czytałem w czasopiśmie że w 2005 ma wyjść G3 dacie wiare bo ja nie bardzo |
|
|
Czas dodania: 19.05.2004, 15:39
Ludzie muwicie ze nie mozna grac w gothic 2 na slabym kompie.Mam Durona 750mhz 192ram i geforca 4 64mb i ludzie gram prawie na najwyzszych wymaganiach a przycina mi sie tylko TROSZKE w mieście.Wiec grajcie a nie narzekajcie!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 24.05.2004, 12:34
Ja tam sie nie chwale ale mam Duronixa 4000 i ge forca 6 albo 7 2000 ram
|
|
|
Czas dodania: 26.05.2004, 22:31
jaaaa czemu wy ludzie macie takie problemy, co mnie to jakie macie kompy ja chcę wyczytać recenzję o grze waszą wypowiedz a nie że na takim kompie bedzie chodzić tak a na takim tak weźcie lol ( a co do gry to jest świetna mam 1 , 2 i Night of the Raven :D jest super )
|
|
|
Czas dodania: 31.05.2004, 22:24
Gotkick to jedna z najbardziej ładnych
gierek jakie widziałem, chociaż ja sam mam trudności z ich przejściem Gothic ma moim zdaniem bogatą i ładną grafike |
|
|
Czas dodania: 07.06.2004, 15:38
UWAGA UWAGA!!! Doszły mnie słuch, że premiera ma być "5 sierpnia 2004" czyli rówma za miecha i mam nadzieję że jużjej nie przesuną. Sprawdźcie sami na www.cdprojekt.info
|
|
|
Czas dodania: 08.06.2004, 13:21
Gothic 2 jest ładny, dodatek chyba będzie git.
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2004, 21:06
Gothic 1 jak tą giere dostasłem w ręce odrazu zabałem sie do instalki, przebiegła ona dość szybko.Po włączeniu owej gry ździwiłem sie, że w niej taki realizm.Dostając 2 sie podnieciłem i w myślach sobie wyobrażałem co tam będzie, czy coś sie zmieniło, niemyliłem sie była świetna.Mam nadzieje, że dodatek do dwói będzie poprostu doskonały.
|
|
|
Czas dodania: 03.07.2004, 14:56
Ludzie nie martwcie się mojemu kuplowi na 700mhz 128ram giera chodzi ale na widoku 20% ale chodzi i nie tnie i bez paniki słyszałem ze noc kruka chodzi lepiej niż 2
|
|
|
Czas dodania: 11.07.2004, 23:01
Przesuneli premiere chyba na 26 Sierpnia :(
|
|
|
Czas dodania: 14.07.2004, 07:31
Powiem krótko: Gothic i Gothic II to najlepsze gry w jakie w moim niespełna 20-letnim życiu zdarzyło mi się grać. Jestem wytrawnym graczem z małego miasteczka w środkowej Polsce. Fascynuję się grami typu Role Playing, lecz to, co zobaczyłem po raz pierwszy włączając Gothica kompletnie mnie zszokowało. Dopuki kolega nie pożyczył mi tej gry, twierdząc przy tym, że jest mistrzowska, nie wiedziałem nawet o jej istnieniu. Jednak tera, kiedy stałem się zagorzałym fanem całej serii, wiernie śledzę w internecie postępy przy produkcji kolejnych części tej genialnej sagi. Przejście dwóch pierwszych części gry (miejmy nadzieje że doczeka się ona conajmniej tylu części co Final Fantasy :P ) to był naprawdę miło spędzony czas przed komputerem. Ja osobiście dla takich właśnie gier włączam monitor. Zanim zacząłem grać w Gothic fascynowałem się Falloutem (wszystkie części) Baldur's Gate (I i II) Icewind Dale (I i II) Neverwinter Nights, wszystkie z wymienionych gier przeszedłem, ale żadna nie dostarczyła mi tyle frajdy co Gothic. Trudno mi jest porównywać która z części Gothica jest lepsza. Na pewno pod względem graficznym lepsza jest dwójka, jeżeli zaś chodzi o fabułę... hm... chyba jednak też szala jest po stronie Gothic 2. Nie podobało mi się coś w fabule pierwszej części. Nie mam pojęcia co miało wspólnego zabicie Śniącego z zerwaniem bariery, ale miejsza o to, gra i tak jest wypas :P Tak więc polecam wszystkim graczom tę serię, to naprawdę niezły sposób na zabicie czasu i na kilkadziesiąt godzin dobrej zabawy. Ja z niecierpliwością czekam na The Night of Raven i mam nadzieje że się doczekam :P pozdro 600 Wishnu
|
|