Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Freedom Force (PC)

Freedom Force - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Freedom Force

Czas dodania: 18.07.2002, 19:36
Nie grałes , nie zamierzasz grać , nie będziesz grać. dla tych co chcieli by grać , papka dla mas :) to jak spider-men totalne dno , z typowym amerykańskim pottekstem ,"bóg nas kocha " banał do [] (kwadratu) .
Czas dodania: 31.07.2002, 16:02
Siema, dzisiaj dostałem freedom force na urodziny od mojej mamy, i po paru
minutach grania stwierdziłem że gra jest za trudna. Dlatago prosił bym was żebyście umieścili na tej stronie poradnik do tej gry lup przysłali go na mój adres email. serdecznie dziękuje jeżeli to zrobicie dla mnie.
.
Czas dodania: 14.08.2002, 11:41
Gierka jest naprawdę super. no, ale fakt, że jest tam wyraźny akcent tej amerykańskiej pompy ;) moim zdaniem dodaje to tylko grywalności, bo jest super klimacik i tyle, a przecież o to chodzi.

ps. przecież ta gierka to banał! nic nie trzeba podpowiadać! bohaterowie nigdy nie giną, a cała fabuła jest na maxa sterowana, więc w czym problem? no, ale nie każdy rodzi się spider-manem ;>.
Czas dodania: 30.08.2002, 10:42
Fajna
gierka i tyle.
Czas dodania: 04.11.2002, 17:20
Gra jest super.Durzo zabawy i elementów walki
Czas dodania: 05.01.2003, 13:51
No cóż... Gra jest fajna. Te nazwy herosów, moce, komiczny wygląd niektórych osób... po prostu super!
Czas dodania: 15.02.2003, 19:51
Gra jest super. Nie spodziewałem się tego po niej bardzo podoba mi się że można rzucać autami, beczkami lub bić latarnią. A ci herosi brawdziwy aryzm.
Czas dodania: 11.03.2003, 19:52
Gra jest po prostu Kosiorska! Jedyną jej wadą jest to, że jest dosyć krótka i niestety da się ją ukończyć (tzn. mi się udało) w 3 dni porządnego grania, czyt. weekendy. Reszta jest bezpretensjonalna i tyle!
Czas dodania: 08.04.2003, 20:10
TA GRA JEST ZALOSNA. GRAFA KICZOWATA WSZZYSTKO KWADRATOWE I NUDA DO POTEGI JUZ WOLE ZAGRAC W NORMALNA STRATEGIE ALBO BIJATYKE A NIE POLACZENI GOWNA Z MAKA BO CHLAEBA TAK TO ONI NIE UPIEKA . NIEROZUMIEM JAK WAM SIE TO MOZE PODOBAC I CO W NIEJ JEST TRUDNEGO ONA JEST BANALNA ZAGRAJCIE SOBIE W GTA 3 TO JEST GRA A ZE STRATEGI TO HEROS 3 I 4 HITMANM MAFIA TO SA GRY A NIE TAK NUDA O KANCIASTA GRA JAK TA.
Czas dodania: 11.04.2003, 18:26
gra jest bardzo przyjemna a specjalnie nie lubie rpg oprocz morowinda a graficzka jest bardzo ladna
Czas dodania: 04.05.2004, 08:44
Według mnie gra jest super.Nic jej nie braknie , ma piękna grafikę , wlasnie sciagam jej demko mam juz 45 % ,a najlepsze jest tworzenie wlasnych postaci :D jesdnym slowem wypas pozdrofionka dla szakula :D
użytkownik nie posiada awatara
kamil (Gość)
Czas dodania: 16.10.2009, 19:10
dla mnie gra jest niezła ale brakuje mi wiencej misji bo przeszedłem cale w 4 dni po zatym supcio i ta grafa no miodzio.
użytkownik nie posiada awatara
kamil (Gość)
Czas dodania: 16.10.2009, 19:11
a ten duch to sie myli
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...