Czytasz dyskusję w temacie: Gra: FlatOut 2 (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: FlatOut 2 |
|
Czas dodania: 06.06.2006, 14:10
Noo wreszcie na pc ukazalo sie coś "podobnego" do Burnouta... ale Flatout nigdy nie bedzie tak dynamiczne jak Burnout na ps2 poprostu na kompa nie da sie robic tak dynamiczncyh gier jak na ps2 ;]...
|
|
|
Czas dodania: 06.06.2006, 17:51
Mam nadzieje że szybko się pokaże, ponieważ mam pierwszą wersje i jest najlepszą gra samochodową(jak dla mnie)
|
|
|
Czas dodania: 09.07.2006, 21:29
jedynka wymiatała. Dwójka pewnie będzie jeszcze lepsza. Voxio ja tam dynamikę PS2 widziałem tylko w beznadziejnych rzeźniach typu Dynasty Warriors.
|
|
|
Czas dodania: 06.08.2006, 17:56
łoooo giera miecie. Piekna grafka, swietna fizyka i ogromna grywalnosc. duuuzo lepsze od 1. Bardzo latwo zauwazyc ze probowali z tego takiego Burnout'a zrobic, lecz im nie wyszlo niestety. Co nie zmienia faktu ze gra jest boska!! :] polecam :]
|
|
|
Czas dodania: 05.09.2006, 19:19
Jeżeli ktoś wie (albo ktoś z Imperium Gier) to czyta, czy mógłbym napisać recenzję tej gry?? Jeżeli tak to gdzie ( do kogo ) miałbym napisać. Niedługo przejdę FlatOuta 2, a widzę, że recki jeszcze nie ma więc...
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 19.09.2006, 19:32
gra jest super. jak by ktos chicial zagrac na multi to zapraszam na gg 9559175.(Jest taki fajny progrma hamatchi ktory tworzy wirtualna siec - i niby gra sie po lanie i chodzi bardzo plynnie wtedy granie) pzdr
|
|
|
Czas dodania: 15.11.2006, 15:06
Doskonała gierka!
NFS umarł, we Flatoucie w końcu można poczuć PRAWDZIWĄ WALKĘ na torze:> Zbyt szybkiego przeciwnika z przyjemnością rozbija się na przydrożnym slupie, a korzystając z w PEŁNI INTERAKTYWNEGO otoczenia (a nie 10 na krzyż stacji benzynowych itp. syfu z NFS:MW) nauprzykrzać przeciwnikom życie lub samemu zostać zrobiony w konia (choćby przez rusztowanie walące się na łeb, uszkodzone przez innych kierowcow). W żadnym innym produkcie nie ma takiej zabawy w przepychanki na torze i takiej adrenaliny, gdy jadąc 200 na godzinę wbijamy się w 8-mio samochodowy karambol, w którym częśći fur latają w powietrzu, łącznie z kierowcami. Grafika prześliczna i REALISTYCZNA, nie wszystko świeci się i błyska jak w kolejnych odsłonach konkurencji, za szybką widać kierowcę, a efekt nitro jest doskonale zrealizowany. Nie ma prawdziwych fur? A kto dal by licencje na rozwalenie prawdziwego samochodu w drobny mak? Mała strata, tutaj chodzi nie o 3 godzinne dopieszczanie amortyzatora i naklejki na tylniej szybie, ale o WALKĘ na trasie. POLECAM! |
|
|
Czas dodania: 27.12.2006, 13:52
FlatOut 2 jest wspaniałą grą na kierownicę komputerową. Jest tam wiele opcji wyścigów itp. Gra jest poprostu genialna, genialna i jeszcze raz genialna !!! JEŚLI BEDZIECIE MIELI OKAZJE JA KIEDYS KUPIC TO SIE NIE ZASTANAWIAJCIE, TYLKO BIESZCIE !!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 29.12.2006, 20:09
Flatout 2 jest grą niezwykle udaną. To zdecydowanie najlepsze zręcznościowe wyścigi na PC. Zdecydowanie wyprzedza gry z serii NFS, dzięki wzbogaconej o kilka elementów. Tak zrealizowanych kraks nie ma w żadnej innej grze! Wspaniały tytuł za niskie pieniądze. Zdecydowanie polecam!
|
|
|
Czas dodania: 30.12.2006, 12:30
Coś jednak jest w słowach, że "gra w której występuje Megadeth nie może być zła":P
|
|
|
Czas dodania: 01.01.2007, 12:27
Gra super.Fizyka i kraksy wymiatają nfs i po necie można w dechę pośmigać
|
|
|
Czas dodania: 17.01.2007, 20:41
Gra jest niesamowita. To najlepsze wiścigi w jakie grałem. Zostawia daleko w tyle te wszystkie Need for Speed kartony. Czy lubisz wyścigi czy nie musisz polubić te gre. Świetna grafa, genialna fizyka, niesamowita muzyka (m.in Yellowcard) i te kraksy!!! tu nie chodzi o wygranie wyścigu, chodzi o destrukcje, o zniszczenie przeciwnika, wgniecenia go w glebe itd. Nie żebym jakąś reklame robił czy coś ale musisz mieć te grę.
|
|
|
Czas dodania: 08.02.2007, 01:45
lol...
porównanie ps2 i pc mija się z celem gry na ps2 są znacznie uboższe graficznie tak czy inaczej flat jest super |
|
|
Czas dodania: 13.02.2007, 14:02
Świetna gra, pozostawia daleko w tyle najnowsze dzieło ea games nfs carbon. Piękna grafika, pełna interakcja otoczenia (można zmieśc i zniszczyc praktycznie wszystko). Doliczając bardzo dobrą fizykę i dodatkowe bajery takie jak stund ( znany wszystkim wylatujący koleś z za szyby).
Mamy także mozliwosc gry na zamkniętej planszy gdzie walczymy o przetrwanie ( totalna kraksa do potęgi) Tak wiec jeśli uwielbiasz maxymalną rozrubę na torze, jesteś fanem tuningu ( bo jest taka mozliwosc), jeśli cenisz sobie oprawe audio wizualną połączona z realistycznym systemem prowadzenia ta gra jest dla Ciebie!! |
|
|
Czas dodania: 08.07.2007, 22:50
Gra jest swietna. Grafika jest cudowna lepsza niz jak juz ktos wczesniej pisal NFS:CARBON. Ta sceneria jest piekna i te poblyski slonca -miodzio. Bardzo grywalna!!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 14.12.2007, 22:00
no to jest fajna gra a bornoont do dupy
|
|
|
Czas dodania: 12.03.2008, 00:31
Mam kłopot z rozdzielczością.
Widać 3/4 ekranu (mam ucięty prawy bok) Wybierałem różne rozdzielczości w konfiguracji gry i dalej mam tan sam problem. Może ktoś coś na to poradzić? |
|
|
Czas dodania: 19.03.2008, 19:15
mam ważne pytanie bardzo proszę żeby mi ktoś pomógł jak zainstalować nowe auta do flat outa 2 ??
|
|
|
Czas dodania: 20.10.2008, 23:25
zbieram ekipe do grania w fo2 przez siec. moje gg:8666865
|
|