Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Fallout Tactics: Brotherhood of Steel (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Fallout Tactics: Brotherhood of Steel |
|
Czas dodania: 26.04.2002, 22:42
Gra jest wspaniała! Zachęcam wszystkich do grania... szczególnie przez sieć. Do zobaczenia na http://f-bn.prv.pl
|
|
|
Czas dodania: 01.05.2002, 17:57
Jednym słowem!
Sorry dwoma!!! COS CUDOWNEGO!!!!!! |
|
|
Czas dodania: 05.05.2002, 14:00
Super gra !!!
The best !!! Fallout rulez |
|
|
Super gra !!!
The best !!! Fallout rulez |
|
|
Gnaj do sklepu !!!
Fallout Tactics + misje + Fallout + Fallout 2 za 99zl !!! Super okazja by sprobowac. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 05.05.2002, 14:16
Fall jest DE BEŚCIAK. Kto nie grał musi zagrać, a kto nie chce grać, ten jest !@#$%^&*
|
|
|
Czas dodania: 08.05.2002, 15:10
Gra jest COOLASNA! Kup ja, bo supermutanci urwa ci @!?& !
|
|
|
Czas dodania: 10.05.2002, 12:09
Gra jest znakomita, zresztą jak wszystkie fallout`y. Ta, o której pisze różni się od swoich poprzedników tym że jest grą strategoczną z elementami RPG a nie klasycznym RPG ...
Moim zdaniem każdy pożądny gracz powinien mieć wszystkie gry z serii fallout brakuje jeszcze tylko oczekiwanej przez wszystkich gry FALLOUT3 więcej na temt tych gier możesz dowiedzieć się na czacie FT-BN http://www.polchat.pl/cha t/?_room=fallout%3a%26nbs p%3btactics%26nbsp%3bbn |
|
|
Czas dodania: 12.05.2002, 22:15
Ta gra jest po prostu świetna!!!! Odjęło mi mowę!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 23.05.2002, 13:54
Fallout 2 był świetny, straciłem 2 mce z życiorysu. tactics troszeczkę nuży co najwyżej jedna misja dziennie i koniecznie z trybem drużynowym walki.
. |
|
|
Czas dodania: 23.05.2002, 15:29
Jest to jedyna gra która wciągnęła mnie na więcej niż 5 dni. Dlatego myśle że kto w nią nie grał niech ją zaraz kupi. Is the best.
|
|
|
Czas dodania: 02.06.2002, 10:55
Szczerze to jest trochę gorsza od f2 i f1. fabuła jest do niczego;jeśli władcy zwięrzat byli tacy mocni to dlaczego wygineli? poza tym broni jest trochę więcej. mimo to gra jest fajna. .
|
|
|
Czas dodania: 03.06.2002, 20:32
Grałem we wszystkie fallout'y, a fallout tactics jest najlepszy. moim zdaniem grafika jak na taką grę jes boska, sam pomysł świetny, a o klimacie nie ma co mówić-przez cały czas trzyma w napięciu, muzyka także jest świetna. mam nadzieje że programiści zrobią kontynuację tej gry, z tą samą grafiką, ale żeby była rpg-jak fallout 1 i 2.
pozdrawiam. . |
|
|
Czas dodania: 04.06.2002, 12:06
Wg. mnie fallot tactics jest świetną grą iż ma świetną grafike i grywalnośc. niestety fallout2 bije go na łeb na szyje. w końcu w dwójce "nie ma końca" i ciągle odkrywa sie nowe rzeczy.
czekam na fallota3 :)))))). |
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 06:45
Jak lubicie te gre to jej tu nie oceniajcie.
zrabana jese ankieta z ocena tej gry. zawsze spada ocena i liczba glosow, nawet jak dacie jej 10pkt. . |
|
|
Czas dodania: 11.06.2002, 18:21
Ehhhh ta gra jest z***ista ale w poprzednich falloutach cenilem sobie swobode dzialania tu tego nie ma, a granie w czasie zeczywistym to bardzo dobry pomysl mam nadzieje ze f3 bedzie laczyl f2 z ft:bos :).
|
|
|
Czas dodania: 15.06.2002, 19:44
Dzieki fallout2 zaczalem grac w dobre
rpg,ale fallout tactics to podstawowa gra u kazdego katmena!naprawde warto kupic orginal z 6cd. . . . |
|
|
Czas dodania: 19.06.2002, 02:25
Giera jest świetna, grywalność bardzo dobra. osobiście grałem we wszystkie jej części a nawet widziałem prototyp 0:) wadą tactictsa jest to, że w porównaniu z poprzednimi częściami "kończy się". jednak taki jest już los gier, w których przechodzi się misja po misji. . . .
|
|
|
Czas dodania: 25.06.2002, 11:47
Fallout tactics jest za. . B. . Tą gierą!!!
ma świetną grafikę i fajny scenariusz. ostro sie rozwala gostków!!! f. A. L. L. O. U. T. |
|
|
Czas dodania: 25.06.2002, 18:35
Mega super duper wielka z***ista w morde dobra gra z super extra hiper grywalnością.
|
|
|
Czas dodania: 26.06.2002, 19:56
Mój 1-y rpg rewelacja, ale jak przejść główną bramę w planszy buena vista? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!.
|
|
|
Czas dodania: 29.06.2002, 16:58
Gra się fajowo , tylko trochę błędów, na które trudno dorwać jakieś patche,a jak już to coś koło 60mb. . . Ale wysiłki zostały nagrodzone-naprawdę warto trochę się postarać , by w pełni cieszyć się taktyką w najlepszym wydaniu. . . Jagged alliance+ fallout ?spoko. dla mnie 10/10 !!!!!!.
|
|
|
Czas dodania: 04.07.2002, 20:30
Super gra. nic dodać, nic ująć. .
|
|
|
Czas dodania: 10.07.2002, 23:48
Kiler, ty nazywasz ft erpeegiem??? przecież to jest gra akcji z elementami rpg. już bardziej przypomina commandos lub jagged aliance niż fallout-a (sposobem rozgrywki). a co do twojego problemu, to od razu widać, że nie grałeś ani w fallout-a 1, ani w fallout-a 2, które są prawdziwymi erpeegami (a właściwie to crpg, bo rpg to teoretycznie coś innego. . . ). gdybyś grał w te gry to wiedizłabyś, że czasami (tam nawet często) trzeba używać innych zdolności, które posiadają postacie. jak każesz postaci poszperać przy konsoli przy bramie, to powie że to jest za trudne czy coś takiego. wystarczy użyć na konsoli umiejętności "science" (pl. "nauka"), najlepiej postacią, która ma najwyższy ten współzynnik (pewnie tą, którą czytałeś książki nauki podczas gry).
co do samej gry to jest naprawdę super. wsyscy miłośnicy fallouta wreszcie mogą (i to robią :)) grać ze sobą przez internet! ale tryb singleplayer jest bez porównania gorszy od tego w f1 i f2 (tutaj jest głównie akcja, zero fabuły, pobocznych questów itp. ). kilerowi i jego-podobnym polecam f1 i f2. a jeśli masz kłopoty z angielskim, to masz szczęście bo cd-projekt wydał właśnie f1 i f2 w polskiej wersjii językowej i t za necałe 20 zł. co prawda i tak nie ma to jak oryginalna wersja (najgorsze są polskie tłumaczenia miast. . . ), ale jak z angielskim stoisz słabo to lepsze to niż nic. pozdrawiam wszystkich fanów fallout-a i polskie klany ft. . |
|
|
Czas dodania: 23.07.2002, 19:28
Hej kiler ja moge ci pomuc przejść bo przeszedłem gre 6 razy i znam to na pamięć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
. |
|
|
Czas dodania: 06.08.2002, 10:19
Fajna gierka co ja mówię super gra!!!
ae jednak fallout'y 1,2 były lepsze. . |
|
|
Czas dodania: 06.08.2002, 18:25
Gra jest coool!!!!bardzo duży wybór broni,no i z***iście przeklinają,super klimat!!!!!!!!.
|
|
|
Czas dodania: 17.09.2002, 09:18
Mam pytanie !
co zrobić z tymi wieżyczkami w preori (350 ptk. ) ??? da się je rozwalić ? po za tym miodzio gra :). |
|
|
Czas dodania: 17.09.2002, 09:19
Mam pytanie !
co zrobić z tymi wieżyczkami w preori (350 ptk. ) ??? da się je rozwalić ? po za tym miodzio gra :). |
|
|
Czas dodania: 23.09.2002, 18:59
Gra jest z***ista . . szkoda że tak mało ras ( w 2 było o wiele więcej) głupia tasiemcowatość misji i 0 wolnych miast w których by się brało qesty tak jak w 1 i 2 ale za to jakie mozliwosci taktyczne jakie uzbrojenie fallout rulezzzzzzzz. Jak się komuś to niepodoba niech się powiesi. .
|
|