Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Fallout 2 (PC)

Fallout 2 - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Fallout 2

Czas dodania: 26.04.2002, 20:24
To jest super Seria Fallout Fallout2 i Fallout Tactics
Czas dodania: 27.04.2002, 08:35
Gdyby nie słabe AI to ta gra nie miałaby sobie równych.
Czas dodania: 27.04.2002, 18:49
najlepszy erpeg jeszcze wiekszy świat niz w 1 miodzio
Czas dodania: 29.04.2002, 23:36
Czy grałem??? Mowa ! Najlepszy RPG pod słońcem ludzie. Kto nie grał niech zagra ! Nie traćcie czasu. szukajcie po kumplach, koleżankach, sklepach, wszędzie gdzie tylko się da !!!!!!!
Mówie wam. This is the game!!!
Martin
użytkownik nie posiada awatara
Ian
Czas dodania: 01.05.2002, 21:55
Super gra!!! Choć troche gorsza niż Fallout 1 to i tak lepsza od badziewnego Tacticsa. Najlepsza gra w histori!!!!
Czas dodania: 05.05.2002, 00:40
Gra super!
Jeżeli w to nie grałeś, musisz to zrobić! Naszym celem jest uratowanie rodzimej wioski przed śmiercią, odnajdując G.E.C.K. W grze mamy mnóstwo quest'ów, są NPC, setki umiejętności (kradzież, skradanie itd.), perków, zdolności, potężny arsenał - od noży przez pistolety i strzelby, a na bazookach i minigunach kończąc. Zwiedzimy kilkadziesiąt lokacji, zabijemy wielu przeciwników (bandytów, szczury, wilki, mutantów, ghouli, zmutowane stworzenia, żołnierzy Enclavy a nawet... obcych!). Mamy do dyspozycji samochód. Zależnie od naszych poczynań, ludzie będą nas kochać lub nienawidzić.
Autorzy zaserwowali nam również sporo humoru i satyry. Przemierzając pustkowia, możemy spotkać rycerzy Króla Artura, szalone krowy, portal czaso-przestrzenny i wiele wiele innych tzw. "easter eggs", nawiązujących do filmów lub znanych osób.
Gra ma słabą grafikę (256 kolorów), ale to nie ma większego znaczenia.
Polecam ją każdemu.

By gamers for gamers
mutants mutants
WOW
Czas dodania: 05.05.2002, 20:46
JEZUS MARIA NAJLEPSZA GRA W JAKA WHENEVER GRALEM.CZEAMY NA PRAWDZIWEGO FALLOUTA 3 A NIE NA JAKIES DODATEK TAKI JAK TACTICS.
Czas dodania: 06.05.2002, 10:11
Cool giera! Najlepszy RPG w jakiego grałem.
Dużo umiejętności, uzbrojenia, przygód, misji, wypraw w nieznane!
Jeżeli jeszcze w to nie grałeś to na co czekasz?
Bardzo łatwo przerobić postaci by miały wszystkiego po maxsie, ale wtedy gra traci swoj urok!!!!!!
Czas dodania: 06.05.2002, 16:42
Ello
na temat FALLOUT'a powiem tylko tyle: HIT nad HITY jezeli chodzi o rpg !!!. Gralem w pierwsz i druga czesc ( ostatnio pojawila sie spolszczona wersja F1 ) i gra jest cool ... jedyne czego mi w niej brakowalo to ... 3 czesci !!! czekam z zniecierpliwieniem

FAL LOUT ROX !!!
Czas dodania: 07.05.2002, 09:33
Zdecydowanie najlepsz gra nie tylko w swoim gatunku, ale wśród wszystkich przeze mnie poznanych. Stwarza niesamowite możliwości rozwoju postaci, zachwyca swoją nieliniowością a zwłaszcza ogromem świata przedstawionego i rewelacyjnie dopasowaną muzą. Obowiązkowa pozycja szanującego się gracza.
Czas dodania: 08.05.2002, 16:11
To jest prawie najlepsza gra na świecie bije ją tylko Fallout 1 naprawde cud.
Czas dodania: 09.05.2002, 16:43
Według mnie Fallout 1 i 2 są świetne. Jednak ja bardziej przywiązałem się do 2. A jeszcze chciałbym sobie reklamnąć stronke www.fpg.prv.pl wejdzcie i popatrzcie sobie na różne rzeczy =P
Czas dodania: 12.05.2002, 23:03
Wymiata o wiele bardziej nirz pierwsza czesc ...
Czas dodania: 12.05.2002, 23:06
Wymiata o wiele bardziej niz pierwsza czesc (sorki za buga)
Czas dodania: 13.05.2002, 14:30
War ... war never changes...
Czas dodania: 13.05.2002, 18:25
Boska giera!!!! wymiata wszystko co jest w niej zarowno w 1 czesci jak i w 2... to sa legendarne gry i ja stawaim im 10/10 nawet teraz wracam do nich... zaglebic sie w ten swiat to jest to!!!
Czas dodania: 16.05.2002, 12:32
Ludziska powiem jedno, jeżeli ktoś lubi grać w gry rpg to seria fallout (część 1 i 2) są dla niego pozycją obowiązkową. fabuła, czyli to co lubię najbardziej w grach tego typu, jest super. ta gra stanowi oderwanie się od stereotypu gier rpg - krain elfów, krasnoludów, magów, smoków. . . tego typu gier jest aż nadto.
gorąco polecam i czekam na fallout 3?.
Czas dodania: 17.05.2002, 20:53
Słuchajcie mieszkańcy pustkowi. . . !
fallout nie jest tylko serią gier rpg. fallout to coś więcej. jeszcze nie spotkałem lebszej gry w tej dziedzinie. fallout przebija każdą grę fabularną. Zawdzięcza to przedewszystkim klimatowi oraz prawie nieograniczonej swobodzie działania. cała seria jest poprostu nie do opisania (może z wyjątkiem tacticsa), jednak zdecydowanie najlebszy jest fallout 2.
ludzie dzielą się na zwolenników i przeciwników tej serii. przeciwników ponieważ niepodoba im się grafika lub poprostu nie mogą pojąć wyższości fallouta nad innymi grami.
dlatego wzywam was mieszkańcy pustkowi w imieniu bractwa stali i mieszkańców vaulta 13, abyście pomogli mi zgładzić tych drugich!!!.
Czas dodania: 18.05.2002, 17:37
To jest gra stulecia, tysiaclecia itp itd po prostu nie stworzono jeszcze gry ktora przebilaby fallout-a klimatem i grywalnoscia.
RR
Czas dodania: 21.05.2002, 00:18
Zgadzam się z resztą - f1 i f2 to gry wszechczasów . . . mam nadzieję, że f3 nie bedzie ustępował.
Jet
Czas dodania: 21.05.2002, 18:28
Co tu dużo gadać rewelacja i tyle. w skali 1-10, jak dla mnie 20!!.
Czas dodania: 22.05.2002, 22:17
Gra jest naprawde super,nie gralem w leprza klaniam czola tym ktorzy ja zrobili i jestem pelen podziwu. Ciekawe czy wyjdzie fallout 3 (mam nadzieje ze nie z***ia tak jak zrobili to w fallout tactics) :).
Czas dodania: 25.05.2002, 02:35
Za każdym razem kiedy gram po raz kolejny mam wrażenie, że odkrywam tą grę na nowo. zadziwia swoją przenikliwością postrzegania współczesnego (przyszłego) świata. jednym słowem uczy bawiąc. . .
wielka i ponadczasowa produkcja.
moja ocena 9/10
z niecierpliwością oczekuję na fallout' a 3.

mutanci wszystkich krajów łączci się ;)!.
Czas dodania: 27.05.2002, 22:59
To jest gra wszechczasów!!!!
gram już 5 lat i mi się nie nudzi. czekam na trójkę i szpilam w obie części na zmianę.
klimat i zgliszcza tego świata wciągają jak budyń z butaprenu. nie grałeś? nie nazywaj się graczem!!!!!!!

dla mnie 100+/10
.
Weg
Czas dodania: 04.06.2002, 11:12
Gra jest super! kładzie wszystkie erpegi
.
Czas dodania: 12.06.2002, 09:28
Lepiej żeby fallout 3 się nie pojawił bo może spiepszyć świetną megagrę (fallout tactiks).
Czas dodania: 16.06.2002, 01:23
Dwoma słowy fallout rulez. jedynka hest swietna, dwojka jest jeszcze lepsza, tactiks tez jest spoko. czekam na trojke!.
Czas dodania: 17.06.2002, 18:47
Gra jest cudowna. Swoją fabułą i oryginalnością bije o głowe wszystkie rpg'i bioware'u. .
Czas dodania: 19.06.2002, 00:02
Ludzie ni ma poprostu lepszej gry od f2. nigdy nie zapomne dlugich nie przespanych nocy wraz z ta gra. kto nie gral niech to zrobi a nie bedzie zalowal. moze grafika i dzwiek nie sa najwyzszej jakosci ale z tej fabuly miodzio wyplywa wszelkimi mozliwymi otworkami. wiec milej gry zycze i narazihhoooooo.
Czas dodania: 20.06.2002, 14:58
Co tu więcej mówić po prostu super.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...