Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Commandos 3: Kierunek Berlin (Destination Berlin) (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Commandos 3: Kierunek Berlin |
|
Czas dodania: 25.05.2002, 10:35
Gra jes super i pozuiom trudnosci nie za wielki i troche za mało plansz zeby pograc dłózej.
|
|
|
Czas dodania: 01.06.2002, 15:29
Hmm co jest kurcze grane hmm commandos 3 na pc cos nie moge w to uwiezyc nie go jeszcze wiedz po co to opisujecie i robicie innym gula .
|
|
|
Czas dodania: 04.06.2002, 13:18
Commandos 2 podbił moje serce. co dopiero commandos 3. jak powiem szwagrowi to spadnie z krzesełka. napiscie dokładną date wydania gry.
|
|
|
Czas dodania: 04.06.2002, 19:11
Grałem w behind enemy lines i w beyond the call of duty, ale to co widzę to raj w prównaniu do poprzednich dwóch. wygląda świetnie i wierze, że jest świetna. proszę o datę wydania i namiary dystrybutora. locker.
|
|
|
Czas dodania: 23.06.2002, 18:44
Gralem w behid enemy lines call of duty
i comm2 jek wyjdze trójeczka to odrazu kupuje i garm gram gram. |
|
|
|
|
|
Czas dodania: 23.06.2002, 22:06
Jestem prawdziwym fanem gier z seri commandos. Gry z tej seri przechodzilem po kilka razy. Mam nadzieje ze commandos3 bedzie mial lepsze rozwiazania niz poprzednie czesci i z niecierpliwoscia czekam az ukaze sie w sklepach.
|
|
|
Czas dodania: 24.06.2002, 10:17
Gra jest super, śniła mi się po nocach
nie mogłem spać więc czekam na 3 część nie mogę się doczekać. |
|
|
Czas dodania: 24.06.2002, 13:24
Przeszedłem bel,btcod,moc.
najlepsza była btcod potem bel na końcu moc. Jednak wierzę że iii zmiecie wszystkie!!!. |
|
|
Czas dodania: 19.07.2002, 03:18
Ja grałem w behinda, beyonda commandosa 2 i każdą z tych edycij przeszłem najbardziej spodobał mi się
komandos 2 grafika i to wszystko miód!!!!!! ale już niemogę doczekać się 3 jeśli chcecie jakieś porady wysyłajcie pod dany adres. |
|
|
Czas dodania: 21.07.2002, 13:25
Witam !
jestem wielkim miłośnikiem gier strategicznych, a najbardziej miłośnikiem gry " commandos " przeszedłem wszystkie częśći. najlepiej grało mi sie w commandos 2 ale poprzednie części także są warte świeczki. z niecierpliwością czekam aż uakże sie na sklepowych półkach trzecia edycja tak wspaniałej gry jaką jest commandos. na koniec przesyłam pozdrowienia dla fanów gry " commandos " . |
|
|
Czas dodania: 02.08.2002, 16:37
Baczność kompania!!!!!!!!!!!!! nadchodzi commandos 3.
grając w commandosa 2 przeżywam zachycenie graficzne i grywalne. giera mi się podoba nadzwyczajnie a szczegulnie misja gdzie trzeba rozawlić most na rzece kwai. gra ma świetną oprawę graficzną, dzwiekową oraz extra grywalność. z niecierpliwością czekam na ukazani się commandosa 3. bo potrzebuję nowej gry do listy najleprzych gier a są już commandos 2, gta3 oraz star wars starfighter. trzeba jeszcze tylko commandosa 3. . |
|
|
Czas dodania: 02.08.2002, 21:40
Gra jest extra.
jedna z najlepszych gier strategicznych i taktycznych. najbardziej mi sie podobala misja z szeregowcem smithem. reszta tez byly fajna. Przeszedlem kazda czesc i czekam z niecierpliwoscia na trojeczke. |
|
|
Czas dodania: 08.08.2002, 10:53
Gra jest za-----bista!!!!!!.
|
|
|
Czas dodania: 19.08.2002, 11:31
Kiedy gdzie o kturej ukarze się commandos 3 grałem w wszystkie części na każdym poziomie po prostu z***ista gra na długie zimowe wieczory moja pierwsza gra w którą zagrałem naprawdę polecam.
|
|
|
Czas dodania: 22.08.2002, 13:07
Grałem we wszystkie części, gra znakomita, niestety c2 zdecydowanie za łatwy; grafa i rozwiązania spoko, natomiast gra strasznie prosta, zdecydowanie łatwiejsza od poprzednich czesci. liczę, że c3 będzie trochę bardziej wymagające (c2 przeszedlem w 2 dni)
pozdrawiam . |
|
|
Czas dodania: 26.08.2002, 00:28
Co tu więcej mówic jedna z najlepszych gier na świecie ! niemoge się doczekac trójki ! tyle :).
|
|
|
Czas dodania: 22.09.2002, 08:54
Co tu dużo mówić,tak jak dla każdego gra jest ql i to do n-tej. To co zrobili kolesie z pryo to cudo a na 3 aż boję się czekac.
|
|
|
Czas dodania: 22.09.2002, 20:10
Wszystkie częsci comandosów sa soko ale trójka bedzi echyba najleprza!.
|
|
|
Czas dodania: 24.09.2002, 18:47
Z dwoch czesci C... jakie zostaly wydane przez Pyro Studios najtrudniejsza jest jedynka, dwojcka jest o wiele latwiejsza, byc moze dlatego ze jest lepiej rozbudowana.Jest to gra na dlugie wieczory. Czekamy na trzecia czesc tej gry, Mam nadzieje ze okaze sie ona w jakims stopniu hitem. Czekam z niecierplowoscia.
|
|
|
Czas dodania: 24.09.2002, 19:35
wow cytuje "trzecia odsłona Commandosa już niedługo"-tak napisali- całe szczęscie bo na dwójke czekałem sporo czasu !!
|
|
|
Czas dodania: 24.09.2002, 21:01
Zgodze sie z Elvisem(ELVIS TY ZYJESZ??:P) jedynka byla trudniejsza od dwojki. Dwojka byla znakomita w ciagu tygodnia przeszlem dwojke(z 3 postaram se szybciej uporac :P) Z niecipliwoscia czekam na Commandosa3
a wie ktos moze co z kolejna czescia Tomb Raidera???? |
|
|
Czas dodania: 25.09.2002, 04:39
No tak znofu noce nie przespane :D Tony fajek spalonych i kupa wlosow z nerwow, ale oplaca sie dla takiej gry :P
|
|
|
Czas dodania: 28.09.2002, 11:25
WoW już nie mogę się doczekać!!! Oby była trochę dłuzsza od swojej poprzedniczki. HEHE
|
|
|
Czas dodania: 28.09.2002, 22:07
wkoncu wszystko sie rozwala fajnie:))
|
|
|
Czas dodania: 29.09.2002, 20:55
superrrrrrrrrrrrrrrrrr!
dwójka była po prostu niesamowita mam nadzieję że i 3 będzie niczego sobie już nie mogę się doczekać |
|
|
Czas dodania: 06.10.2002, 16:58
po prostu nie moge sie jej doczeka c tak samo jak kurczak.screeny sa na razie super
|
|
|
Czas dodania: 09.10.2002, 15:50
Super gra. Mam Commandos 2 gram w niego dalej a jak wyjdzie Commandos 3 to przestane hodzić do szkoły tylko będę grał 24h na dobę i 7 dni w tygodniu ;-). Muszę go mieć. A was zahęcam do zagrania w Commandos nie pożałujecie przyżekam.
|
|
|
Czas dodania: 10.10.2002, 18:26
Mam nadzieję że trojka będzie równie dobra jak dwójka (bo w dwójkę to ja nadal gram) mimo tego że już ją raz przeszłem. miejmy nadzieję że dojdzie kilku nowych komandosów a inni gorsi odpadną np. Green beret
|
|
|
Czas dodania: 13.10.2002, 11:30
GHOST ty ciołku, grałem we wszystkie części Commandosów i wszystkie przeszedłem, Green Beret jest chyba najbardziej uniwerslnym z commandosów, a co za tym idzie najlepszym. I gdyby go miało nie być w III części to była by to najgorsza część.
|
|
|
Czas dodania: 18.10.2002, 22:18
Ludzie!!! Commandos trzy będzie jeszcze lepsze! Trailer jest niesamowity! ta muzyka! Green beret musi się pojawić koniecznie, bo dzięki niemu mogę szkopów załatwiać po cichu. A w ogóle to ja już się doczekać nie mogę, kiedy wyjdzie TRóJKA (http://trojka.szkoly.lodz.pl):-)
|
|