Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Call of Duty (PC)

Call of Duty - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Call of Duty

Czas dodania: 09.04.2003, 20:10
zapowiada sie fajna gierka a jestem fanem gier z drugiej wojny światowej
tylko jak bedzie wyglądać (fpp, rpg, rzót izometryczny)??
Czas dodania: 28.06.2003, 12:30
"Enemy at the Getes" to był cudowny film i gre kupie chodzby dla samego lądowania w Stalingradzie, szkoda ze nie dadza nam do dyspozycji Wasilija Zajcewa nie wiem tylko jak zamiezaja połoczyc w jedno misje amerykanina brytyjczyka i rosjanina w jedno przeciez wiadomo ze alianci doszli tylko do Łaby
Czas dodania: 17.07.2003, 12:51
Amerykanie doszli aż do Pragi, a Brytyjczyk ma działać w SAS, więc może jakiś desant na głębokie tyły wroga, na zapleczu Frontu Wschodniego???
Czas dodania: 21.08.2003, 21:55
sadze ze bedzie to dobra gierka nie tylko pod wzgledem kgrtadicZnym podobno w tej grze karzda misja jest inna nie powtarzajom sie podłuż bombe itd a wystarczy popatrzec na tekstury jak prawdziwe i tez podobno karzdom misje pokonujesz z druzynom i starsze stopnie ci rozkazujom ci co odszeli z teamu 2015 zrobili ARCYY DZIEŁO :):):)
Czas dodania: 30.08.2003, 16:20
Nie będe pisał recenzji bo jeszcze nie grałem i trudno mi cokolwiek napisać na ten temat. Sądząc po screenach gra zapowiada się niesamowicie!!! Chciałbym jednak zwrócić uwagę na ogólnie panujący analfabetyzm wśród wypowiadających się na forum. Czytając wypowiedzi, nie których z was zastanawiam się czy na pewno potraficie czytać i pisać.
Czas dodania: 30.08.2003, 18:43
zapowiada sie super gierka, gralem na prawie max szczegolow (D1,2 GF4tit) i chodzila bardzo plynnie pozatym misje sa ciekawe i czuje sie podobny klimat uczestniczenia w prawdziwej wojnie tak jak w MOH. Call of duty wydaje mi sie jeszcze realniejsza i ładniejsza. MOH znuzylo mnie po pewnym czasie i jej nie ukonczylem, mam nadzieje ze z ta gra tak nie bedzie. Sciagajcie demo naprawde warto.
Czas dodania: 30.08.2003, 20:08
Giera wymiatać będzie moim zdaniem jest lepsza od MoH i ma lepszy klimat grafe itd...ale zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać w pełnej wersji
Czas dodania: 30.08.2003, 22:35
Juz grałem w demko superek-cukierek. MoH ...to przy Call of Duty przedszkolak,przeszedłem demko (szkoda że jedna misja ) na wszystkie możliwe sposoby.W/g mnie widzę zę ludzie odpowiedzialni za całość gry wiedzieli jak to zrobić.W trakcie grania(po którymś kolejnym podejściu do misji) bardziej oglądałem reakcje 'swojego' oddziału i reakcje hitlerowców ... ich reakcje,miejsca przemieszczania, zmieniają się,polecam walkę wręcz.To trzeba zobaczyć.Gdy zobaczyłem ile PRACY włożyli twórcy gry,to nawet gdybym 'przeszedł' pirata (dystrybucja u nas leży ) i tak kupię. orginał,należy się to autorom ...całemu zespołowi.
Czas dodania: 31.08.2003, 09:52
nie wiem co jest grane odpalam demo i nie moge odczytac czcionki, w grze nie mam tekstur. dzialam na WinXP, grafika Radeon 9000, AMD 1700+@2400, 256MB DDR 333. Ktoś się z tym spotkał? wina sterowników? (catalyst 3.6)
Czas dodania: 31.08.2003, 14:15
Gierka jest fajna bez porónania lepsza od mohaa ale jedna misja w demku to troche za malo zeby ocenic calosc Trzeba poczekac.aha ma bardzo male wymagania to takze jej plus
Czas dodania: 31.08.2003, 17:21
NIe moge zainstalować tego dema! w 17 % wyskakuje jakis błąd "i/o..." o co chodzi?!? sciagałem ta gierke 2 dni i nic!
Czas dodania: 31.08.2003, 20:37
demko full wypassss czekam teraz na demko multiplayer i na całą gre
Czas dodania: 01.09.2003, 22:29
Umarl krol (MoH), niech zyje krol (CoD). Gra jest po prostu rewelacyjna, tworcy gry spisali sie na medal (of honor tez ;) Kupuje oryginala nalezy sie to tworcom.
Czas dodania: 03.09.2003, 18:21
mom ten sam problem instalacja pomyśna a potem brak odczytu czcionki i brak tekstur w grze . Prosze o pomoc w tej sprawie moj sprzet jest cienki ale stery i directx najnowszy jest.
Czas dodania: 04.09.2003, 09:29
No co tu duzo pisac giera poprostu swietna :)
czekam na pelna wersje
Czas dodania: 06.09.2003, 16:04
Hmm... Jak by to powiedzieć... Od pierwszego MOH już dawno nie czułem tak mocnego klimatu w jakiejkolwiek grze. Gra jest niezwykle ciężka, bardzo dobrze odwzorowuje realia II Wojny Światowej - niesamowita jest scena, tuż przed zniszczeniem pierwszego flaka, czyli walka na cmenatarzu. Do tego dochodzi wspaniale napisane AI (SI jak kto woli) zarówno naszych kompanów, jak i przeciwników - chowają się za osłonami, uciekają przed granatem, czy też sami rzucają fraga. Mile zaskoczony jestem także w temacie grafiki - świetna animacja (bardzo płynna), szczegółowe modele postaci (dobrze oddana twarz) i przepiękne tła... Dla mnie bomba... No nie sposób tutaj pominąć oprawie dźwiękowej. Wiecie jak to jest włączyć w tej grze EAX, podkręcić głośniki i bawić się w wojnę o jedenestej w nocy? :). Nie mogę się doczekać pełnej wersji, bo zapowiada się hit, którym zdmuchnie MOH, Battlefielda i inne podobne tytuły za jednym zamachem.
Czas dodania: 11.09.2003, 08:57
Hmm... od czego by tu zacząć, żeby mnie nikt nie zjadł na dzień dobry? J Może od krytycznych uwag? W relacjach, zapowiedziach tyle się czyta o realiach II Wojny Światowej w Call Of Duty.... Pierwsze co się rzuca w oczy to nazwa miejscowości z dema. Ste. Mere Eglise – znam St. (Saint) Mere Eglise, gdzie walczyli głównie żołnierze z 82 a nie 101 DPD. 101 to raczej w Carentan (Pamiętacie Kompanie Braci?? ) i tam byli spadochroniarze z pułku von Haydteg’o. A tak to głównie Wehrmacht i SS. Może to tylko tak w demie wyszło? Bo co ciekawe, save’y z dema mają nazwę Burnville , coś tak jak miejscowść z Szeregowca Ryan’a J) Ale na podstawie jednej misji nie ma co się wypowiadać Sądząc ze screen’ów i tego co się działo w demie to następna misja to będzie obrona zdobytych w nocy pozycji przed kontratakiem niemieckim.
Co do opisu dema na stronie wp – celem nie jest zniszczenie działa flak. Działo (czy też armata) flak to było działo przeciwlotnicze kal. 88mm (podobno najlepsze działo II W.Ś.). w grze niszczy się działka przeciwlotnicze (cztery sprzężone działka kal. 20mm) ustawione chyba na podwoziu Stg.
Jeszcze jedna uwaga – dźwięk. A dokładnie dźwięk upadających granatów. To brzmi jak pusta metalowa rurka uderzająca o bruk !!!! obojętnie czy to jest dom, ulicy czy trawnik. (to samo było w Return To Castle Wolfenstein). Ja osobiście mam nadzieję , że zmienią ten dźwięk w finalnej wersji programu, podobnie jak menu gry J
A teraz pochwały J Super, przeciwnicy, wspólnicy zachowują się naprawdę nieźle, (chociaż jeden Niemiec ciągle mi w tym samym miejscu wyłazi J). Graficzka też ekstra, nie zacina się no i trochę niezłych pomysłów, np. z celowaniem z ramienia a nie tylko z biodra, wreszcie można się czołgać i wychylać zza rogu no i limit w noszonej amunicji i broni.
Fakt ,czekam na pełną wersję i jak cena nie będzie kosmiczna to kupuję oryginalną wersję.
p.s. tylko niech zmienią ten dźwięk granatów i misje niech rzeczywiście będą osadzone w realiach.
Pozdrawiam, jakby co to piszcie na adres jarek_k@pf.pl
Czas dodania: 11.09.2003, 20:04
kurcze, pomyłka. nie St, Mere Eglise tylko Ste. Mere Eglise - zwracam honor i przepraszam. moj blad (ciekawe skad sie wzial? :)) a, i jeszcze jedno - te wszytkie literki "J" to miały być bużki :) nie wiem czemu to tak dziwnie wyszło :)
Czas dodania: 12.09.2003, 15:02
spoko, szkoda tylko ze na rivie tnt2 nie chodzi:((
Czas dodania: 19.09.2003, 19:52
do wszystkich --> czy ktoż z was wie kiedy będzie oficjalna premiera tej gry?????????????????? bo z waszych recenzji wynika ze to jest znakomita gierka! POZDRAWIAM, a szczegolnie tych co grają w Amerykan Army na Multi:)))
Czas dodania: 19.09.2003, 21:14
jest warta karzdych pieniedzy, choc by dla zagrania w kampanie rosjan.
Czas dodania: 19.09.2003, 21:16
gra jest warta kazdego wysilku. zdobede ja wyloacznie dla kampnii ruskow:-)
Czas dodania: 20.09.2003, 21:41
Gra jest świetna!!! Już mam przygotowaną kasę na oryginał. Wiem, że gra będzie kosztować 165 żłotych i jestem w stanie wydać na tą grę tyle pieniędzy bo to jest po prostu cudownaaa gra. Ten klimat, grafika i co najwazniejsze: nie jestesmy sami tylko pomagaja nam zolnierze. Po prostu wypas!

P.S Jesli ktos sie chce dowiedziec wiecej o tej grze to zapraszam na moja stronke.
Czas dodania: 23.09.2003, 16:10
Uważam iż ta gra może zamieszać na rynku gier FPP.Ładna grafika i grywalność dema dają dużo do myślenia,a co może być w pełnej wersji?Gra jest naprawdę bardzo dobra.Ale 165 złoty to bardzo duża przesada,chyba że w dniu premiery ściągną ci to z USA-to tak. W Polsce jednak powinna być tańsza żeby odnieść sukces, chyba że zaoferują jakieś dodatki warte takiej ceny. Lecz co oni mogą wcisnąć do tego pudełka z grą? płytę z muzyką - to za mało!!
Czas dodania: 24.09.2003, 22:32
Owszem 165 żlotych to dużo ale ja kupiłbym tą grę nawet za 200 zł i w cale nie dla zadnych dodatkow tylko dla samej GRY. To wspaniała gierka, a w multi se nie pogram na pirazie dla tego kupie pełną wersje.
Czas dodania: 07.10.2003, 15:46
UWIELBIAM MOH!!!W TEJ GRZE CZUJE SIE KAZDY STRZAL!CALL OF DUTY BEDZIE FULL WYPAS,OPOR KEFIR!
Czas dodania: 08.10.2003, 19:52
Co?!?Tu tesz nie ma wersji na PS2?!Oszaleć można!Ale ogółem gra jest super,super,super,sssuuupppeeerrr haa haaaa ha haaaaa ha!
Czas dodania: 10.10.2003, 19:37
Gra wymiata na każdej lini ,grafa rządzi,muzyka spoko ,zdarzenia pokrywają sie z historią, demo ściągnąłem i opłacało się
!!!!!!!!TA GRA RZĄDZI!!!!!!!!!
Czas dodania: 13.10.2003, 00:39
Taaa grafa git muza niezła realizm lepszy jest w Vietcongu tam na poziomie Vietnam ciężko przeżyć tu jest owiele prościej , lecz o niebo lepsza od medala
Czas dodania: 28.10.2003, 18:47
Wersja na ps2 jest o niebo lepsza od pc-towej.Cóż morzna jeszcze pisać?Świetny symulator.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...