Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Battlefield 2 (PC)

Battlefield 2 - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Battlefield 2

Czas dodania: 10.08.2004, 09:27
po raz który nie będziemy przeżywać rozczarowania? producenci boją się zmienić silnik sieciowy tak, aby był trochę chrupiący czasem, ale dawał większe możliwości. jestem ciekaw kiedy ktoś faktycznie wprowadzi pełną fizykę do gry i to tak, aby każdy mógł wygodnie grać.
Czas dodania: 10.08.2004, 11:19
grałem w jedynkę niedorobiona woda była czrna słaba grafa cieło sie strasznie jak sie chciało zagrac na troche więcej botów i niedoczaskane singe player oby w dwujce to poprawiono to ją kupie oczywiscie na giełdzie wiecie piracik 5 razy taniszy a ruznicy niewidac
Czas dodania: 10.08.2004, 11:50
wedlug mnie ta gra bedzie niewypalem jak zreszta wszystkie inne gry tej seri i nic nie zdziala na rynku
Czas dodania: 10.08.2004, 11:52
pcgame
wedlug mnie ta gra bedzie niewypalem jak zreszta wszystkie inne gry tej seri i nic nie zdziala na rynku
Czas dodania: 10.08.2004, 11:52
Według mnie ta gra to będzie niewypał zresztą jak wszystkie inne Battlefield ta gra na rynku nic nie zdziała
Czas dodania: 11.08.2004, 01:08
Kineko jesli tak bardzo ci zalezy na fizyce,to nie bedziesz za dlugo czekal. HL bedzie "bogaty" w fizyke. I nie musisz znowu tak dlugo czekac :] hehe. A napewno sie nie zmartwisz HL-em
Czas dodania: 11.08.2004, 11:23
Jakoś się nie zachwyciłem tą nowinką bo activision poszedł dalej i wypuści nowego CoDa z (jak zwykle) rewela singlem no i multiplayer w którym będzie można se czymś pojeździć. Moze to nie w tym temacie bo ten battlefield jest w czasach dzisiejszych ale to szczegół;) P.S. Ze wszystkich sieciowych gier tego typu to pierwsza gra gdzie pojawiły się pojazdy był C&C Renegade i bardzo lubie grać w ten pierwowzór w sieci bo posiada swój własny ( jeszcze Westwoodowy ) klimat. A w dodatku org. teraz kosztuje grosze...
Czas dodania: 21.08.2004, 21:31
Panowie...
Jak dla mnie full wypas.
z resztą jednynka była jużtak wypasiona że włosy siwieją... Jka sie na niecie grało to normalnie niewiadmo kiey noc przeliciała... A te lamy co źle 1 oceniają to chyba z botami grali i wystawiaja mylne recenzje. A co do 2 to korfa screany jak film... Nie moge sie doczekac
Czas dodania: 27.08.2004, 10:46
dżizas, cóś piknego.... Ladies and Gentelmans, and The Oscar goes to...
Czas dodania: 14.09.2004, 00:23
JA NIE WIEM..DLA MNIE TO MISTRZOWSKA RZECZ...10/10...NIE WIEM JAK KTOS MOZE DAC MNIEJ..CHYBA ZE GO BARDZIEJ PODNIECA GRA TYPU SUPER MARIO BROS....KOMU SIE TO NIE PODOBA TEN g*** I MOCZOPIJCA! jESZCZE TYLKO GHOST RECON 2 I MOZNA SIE ODCIAC OD SWIATA...JAK TO MOZE KOGOS NIE ZACHWYCIC??? PALANTOW I k***OW BANDA! A JA JĄ KUPIE I TYLKO MAM DO POWIEDZENIA
Czas dodania: 01.10.2004, 20:40
ja jestem wielkikm fanem bf1942 i bf vietnam ale bf-2 bije te gry na kolana niemoge się doczekać kiedy się ukaże na rynku jest superr to bedzie gra dopiero
Czas dodania: 26.12.2004, 11:33
Mam nadzieję, iż kolejna odsłona gry "battlefield" będzie równie wciągająca i pasjonująca jak pierwsza. Ten kto uważa, że gierka ta nie zrobi szumu na polskim rynku gier to się naprawdę GRUBO myli...
Czas dodania: 11.01.2005, 17:22
pcgame: o stary, tutaj sie mylisz. Po wyjściu Battlefielda1942 świat gier on-line znaczaco sie zminił. Wprowadził on mnóstwo nowcyh opcji, był zasadniczo rewolucją gier on-line. Wielu graczy cs'a, ktorym sie juz ta gra po prostu nudziła (bo ile czasu mogna ganiac z karabinkiem za przeciwnikiem po malej mapie?) zmieniło swoje upodobania, i zaczeli grac w BF'a. Zgadnij dlaczego to zrobili?- bo ta gra jest wspaniała. Nie oddałbym jej za zadna inną. Wiec nie mow ze jest kiepska, bo miliony osob na całym świecie grają tylko w BF'a, i by ci powiedziały to samo.
Czas dodania: 28.02.2005, 10:51
Witam i pozdrawiam wszystkich :D. Co do BF2 to z pewnością każdy czeka na nią z nieciepliwością co prawda chyba przesunięcie premiery nie zniechęci nikogo.
W końcu dodali to na co się czekało od wyjścia moda DC bo w nim tego brakowało a mianowicie:
- team speak
- samonaprowadzane rakiety
- naprowadzanie laserowe
- oczywiście flary w samolotach
-- ect

Co prawda gra będzie bardzie wymagała myślenia nie to co w zwykłym bf że każdy robił co chciał. Jak się dobrze oriętuję nie będzie ta samo amunicji na polu walki oraz pateczek wszystko będzie dostarczane na miejsce walki i zrzucane (sprzęt medyka full wypas hehee).

Co do wymagań jakie podaliście na WP hmm no nie wiem czy do końca są prawdziwe w wywiadzie a w zasadzie w prezentacji przez Benjamin-a Smith-a z EA na końcu podaje minimalne wymagania tej gry i jest to niestety:
- procek min. 1.5
- pamięci min. 512 MB
- grafika min. 128 MB ramu
Czas pokaże :D
Czas dodania: 03.03.2005, 07:14
Czy ktoś wie coś na temat trybu single-player? Grafika jest rewelacyjna ale jeżeli ma to być wyłącznie gra sieciowa to i tak pozostanie mi czekanie na OFP2.
Czas dodania: 27.03.2005, 22:28
Qrde wlasnie widzialem trailery z BF2 ma ich oficjalnej stronie i mowie wam... gra na maxa wypasiona, to bedzie hit i to konkretny a znam sie troche na grach tego typu (gralem w Helikopter w ogniu, call of duty, cod:uo i inne spoko gry) gra przypomina mi wlasnie Delta force: helikopter w ogniu ale BF2... slow mi brak normalnie, grafa super no i te mozliwosci niczym prawie nie ograniczone. TO BEDZIE HIT, ja w to bede gral, czekam z niecierpliwoscia na te wlasnie gre. pozdro
Czas dodania: 23.04.2005, 15:53
Jestem fanem Battlefielda vietnam'a i 1942 też oczywiscie ;]. Gdy zaczelem grac w 1942 nie mialem jeszcze netu wiec musialem pykac SP. Ale teraz juz mam i nie moge grac w MP bo chyba nie mam jakiegos pacha ;( pomoze mi ktos muj numer gg 5356332. Kupie napewno sobie orginal w koncu nie mona przejsc obok takiej gry. Mi nie jest szkoda na forsy na gry. Zamiast kupyeac fajek wole zainwestowac w fajna strzelanke. W koncu wydatek 100 zl lub troche wiecej to nie jest tak duzo. Nie ktorzy mowia ze to strata pieniedzy gow... prawda !!!! KUpilem juz wiele orginalow i nie zaluje . Jedynie zaluje ze nie moge nigdzie dostac juz starszych gier ;(. LUZIE KUPUJCIE ORGINALY !! A NIE FAJKI
Czas dodania: 12.05.2005, 01:44
Gra wyglada bosko...tylko te nienormalne wymagania.Nie dosc ze przecietny koles majacy kompa jak ja bedzie musial kupic pamiec i karte graficzna to jeszcze DVD.Czy wiecie ze cd-rom nie obsluzy tej gry!!!To juz jest wyludzanie pieniedzy od sredniego gracza.No ale coz....ja juz przygotowalem 800 na doplate do karty pamieci i na nowego dvd.Pozdrawiam maniakow BE-EFA!!!!
Czas dodania: 16.05.2005, 17:51
czytalem w nowym cd acion, ze mozna grac na 1gb ramu i gf6600GT, a takowy sprzet posiadam:) i niestety drodzy panowie i panie bez takowego sprzetu sie nie obedzie. 512 ramiku to napewno za malo i gra bedzie szarpac no chyba ze zrzucimy detale do minimum.1gb to jest rozsadne rozwiazanie-niestety.a co do grafy to napewno pogramy sobie na 6600GT lub radek 9800pro.ale zeby tak odpalic ja full detal to gf6800GT zapewne-ehh niech ich pieklo:)ale i tak czekam z niecierpliwoscia:)
Czas dodania: 17.05.2005, 12:28
Ja mam dvd, ale żeby pograć w tą grę muszę wymienić kartę graficzną i dokupić ramu!! A nie mówiąc o moim koledze który ma słabszego kompa i jest fanem serii batlefield tak jak ja!!
Czas dodania: 17.05.2005, 15:53
nie no dajcie se spokoj :D przeciez nie bede wydawal 3 tys. zl zeby mi gra dzialala nromalnie co nie?":?? uwielbiam bf ale to przesada a wogle to pojdzie mi na duronie 1200 256 sdr i fx 5200 256 bit 64mb >>??
Czas dodania: 17.05.2005, 20:38
te screeny z zapowiedzi wygladaja maksymalnie badziewnie
Czas dodania: 21.05.2005, 11:29
Z tymi wymaganiami to kit i to totalny.
Czas dodania: 21.05.2005, 11:30
totalna zwała!! "GeForce FX5700"??
Czas dodania: 22.05.2005, 09:44
ja mam nVidię 4600Ti 512 mb ram'u i Pentium 4 2.0 Ghz zawsze myślałem że mam hight-endowy sprzet :D a na nim mi nawet BF2 nie pójdzie !! Bez przesady to było by samobójstwo dawać takie wymagania minimalne !! Już wolę kupic sobie PlayStation 3 niz wymieniac: procek na przynajmniej 3.0 GHz 1GB ram'u i GF 6600 bez przesady za to wyszło by przynajmniej 2 tyś. A mój sprzęt sprzedałbym max za 500 zł :/. Wymagania BF2 to porażka roku !!
Czas dodania: 22.05.2005, 09:49
Cholera przejrzałem wszystkie screeny i jednak warto up'gradeowac sobie kompa :P Kupie sobie na allegro nGF FX 5700
Czas dodania: 22.05.2005, 21:32
Na obrazku 17 w galerii widac jak amerykański F/A-18... odpala rakiete Sidewinder w kierunku europejskiego Eurofightera!!!!! Czyżby konflikt USA-EUROPA??
Czas dodania: 23.05.2005, 09:27
gra niestety okaze sie porazka. wyglada wedlug mnie swietnie i taka moze bedzie ale przez te wymagania malo kto to kupi.
Czas dodania: 24.05.2005, 14:41
miniupuchaty-> może dla Ciebie gra się okaże porązka, masz problem jak dla Ciebie te wymaganie są za duże, to samo mogłbym powiedzieć że chce najnowszego mercedesa :/ ... nie mam kasy na takie auta więc nie mam... jak nie masz takiego sprzętu co to wytrzyma ni graj!! mi gra pociągnie spokojnie więc nie narzekam i czekam z niecierpliwością na tą wypasioną gierke :D:D ... bedzie w co grać przez wakacje :D ... a do tego dojdzie GTA:SA to juz nie mowie co się bedzie działo :)
Czas dodania: 27.05.2005, 16:45
witam zakłdam clan gry bf2 kazde zgłoszniea rekrutacyjne prosze kierować na numer gg 6054097
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...