Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Baldur's Gate (Wrota Baldura) (PC)

Wrota Baldura - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Wrota Baldura

Czas dodania: 27.04.2002, 13:47
Jest Super*****************
Czas dodania: 28.04.2002, 10:01
Jest zaj******!!!!!
Czas dodania: 28.04.2002, 11:42
Najlepsza część z całej serii !
Czas dodania: 01.05.2002, 14:24
świetna fabuła dużo lepsza niż w dwójce
Czas dodania: 02.05.2002, 18:59
jedna z nalepszych gier, jakie ukazały się na PC
Czas dodania: 04.05.2002, 10:09
gra jest po prostu ZAJEBISTA!!!
Czas dodania: 06.05.2002, 16:21
gra jest super diablo wysiada
użytkownik nie posiada awatara
MAP
Czas dodania: 06.05.2002, 16:26
gra jest super DIABLO JEST DO D...
Czas dodania: 06.05.2002, 21:30
Jeśli moge to się troszke rozpisze. przeszedłem tą gre 9 razy i chyba nie ma rzeczy o której bym nie wiedział.
jeśli ktoś ma jakieś problemy prosze pisać. A teraz o samej grze : grafika jak na te lata jest całkiem ładna. Ale zawsze może być lepiej. Gra jst 'prosta w obsłudze'. Na początku można się troche pogłubić ale koniec końcoof umiesz grać nawet klawiaturą
(chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi)
teraz może o fabule. Co tu dużo mówić jest zajebista. Chłopaki z BioWare i Black Isle naprawde się postarali.
zrobili jedną z najlepszych fabuł na swiecie (znoof chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi)qrwa zapomniałbym prawie o dźwięku. Tu równierz trzeba pochwalić chłopakoof którzy robili tą gre. odgłosy pogody , okrzyki bojowe,odgłosy walki ,odgłosy czarów to wszystko razem wzięte daje naprawdę smaczną dla ucha mieszankę. jest tylko jedna chujowa sprawa.(chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi i jeszcze raz chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi. mianowicie chujowo zrobili że gra jest na 5 płytach. to potrafi wkurwić człowieka. wierzcie mi bo miałem niemiłe przeżycia związane z wymienianiem płytek. Mój kolega mówi że gra jest nuda. od razu zaoponuje , żeby nie było żadnego problemu. Gra nie jest nudana. Na potwierdzenie moich słów przytoczę słowa Macieja Czecha (Moczarz) : 'Baldur jest tylko dla ludzi mądrych, niech palanty grają w Fallouta'. Wiem że tu nie ma wytłumaczenia ale klasa i sława Mocarza mówi sama za siebie. Na koniec (chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi)chciałem powiedzieć ze jest jedna z największych gier w jakie grałem. A wierzcie mi że grałem w kilka gier.(chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi)
nie przychodzi mi do głowy o czym jeszcze napisać. Jush wiem!!!!!!
o wymaganiach sprzętowych. Owe wymagania są bardzo małe gdyż jest to jush starsza gra.pentium 2 i spokojnie mozesz grać . niestety zajmuje dużo miejsca na dysku (ponad 2 giga). przy okazji polecam stronkę o baldurze : tawerna pod zielonym smokiem jest to stronka bardzo fajna polecam
A jeszcze jedno(chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi) można grać w tą gre na wiele sposoów np. różna rasą albo klasą. (chuj w dupe michałkowi i piotrusiowi)dopla kończe
pzdrawiam moje wilbicielki (jeśli takowe są)wiem jestem piękny pozdrawiam
Czas dodania: 14.05.2002, 19:27
totalny odiaździk

Polecam
Czas dodania: 15.05.2002, 11:29
Jestem zagorzałym fanem gier fantazy ta grast super. .
Czas dodania: 15.05.2002, 14:20
Jest to wspaniała gra z ładną grafiką!polecam każdemu fanowi gier rpg.
Czas dodania: 20.05.2002, 09:42
Gra jest wspaniała. można z nią spędzić wiele godzin. sam spróbój, to się przekonasz. .
Czas dodania: 21.05.2002, 15:40
Extra gra!!!!!!! .
Czas dodania: 26.05.2002, 16:34
Oj wypasik, wypasik.
Czas dodania: 30.05.2002, 03:21
Ta gra jest z***ista. . . .
Czas dodania: 01.06.2002, 15:41
Bg jest the best.
Czas dodania: 11.06.2002, 15:10
Po prostu najlepsza (ale jeszcze nie grłem w dwójkę :))).
użytkownik nie posiada awatara
TMP
Czas dodania: 13.06.2002, 16:20
Ta gra to nie jest zwykła gra ona jest znakomita. .
Czas dodania: 14.06.2002, 21:10
Zak***isty szpil
.
Czas dodania: 16.06.2002, 15:33
Ta gra jest po przostu świetna!
jeszcze jej nie skończyłem, ale nie wiele mi brakuje.
uważam, że każdy powinien w to zagrać!
po prostu tworzymy swojego bohatera rozmawiamy i pomagamy ludzią, zbierając przy tym drużynę.
polecam!!! .
Czas dodania: 18.06.2002, 09:14
Ja już przeszedłem obie części i oba dodatki, uważam iż jest to naprawde super gra chociaż bg2 jest leprze. jedyny jej minus to limit doświadczenia. ja już na początku 6 rozdziału niemogłem zdobyć więcej, oczywiście miałem zainstalowany dodatek gdzie można zdobyć tych punktów więcej. .
Czas dodania: 26.06.2002, 11:15
Wg mnie-gra taka, że mła!(to znaczy że jedyna, która mi się spodobała).
Czas dodania: 27.06.2002, 20:55
Super, ale trochę mało walki, nie tak jak w diablo. .
Czas dodania: 27.06.2002, 21:55
Jedna z lepszych rpg-ów!!!!
a propoczy ktoś widział juz film resident evil???
z***isty!!!!!!!!!!!.
Czas dodania: 28.06.2002, 15:47
Gra jest beznadziejna.
Czas dodania: 28.06.2002, 23:10
Grałem w obie części bg i we wszystkie dodatki. powiem krótko. najlepszą częścią jest jedynka. dlaczego tak sądzę? otóż we dwójce od początku za bardzo narzucone jest przeznaczenie bohatera jako syna baala. gdzie kogoś nie spotkamy, to wszyscy o nas wiedzą, wszyscy rzucają sie na nas jakbyśmy byli z charakteru żli, mimo, że początkowo graliśmy dobrym. co więcej, przeraża mnie magia w dwójce. co krok to skrzynia, a wniej od cholery różnych magicznych przedmoitów. w jedynce, aby znaleźć głupi sztylet +1 latałem jak wściekły po lesie. po za tym świat w jedynce jest bardziej wolny. w dwójce należy zawsze dążyć do celu i nie ma czegoś takiego jak na przykład podróż po trakcie, albo o zgrozo, szwędania się po bezkresach fearunu. w jedynce można równie dobrze, po wymontowaniu expierence capu, można grać zupełnie luźno i np. połupić przejezdnych w okolicy beregostu i nashkel. po co pchać się do przodu, jesli chce się po prostu żyć tych realiach. z dwójki i tronu baala zrobili prawdziwą przygodówkę, bardzo rozbudoaną ale to nie zmienia faktu iż nasz los jest ściśle zdeterminowany prz4ez nasze pochpdzenie. po za tym ,co jest dla mnie najważniejsze. co to za przyemność grać postacią, którea od początku jest herosem. cały cymesik leży w tym iż dostaję w moje ręcę czystą postać. maga 1-poziomowego z magicznym pociskiem i tarczą albo łpowcę z długim mieczem i łukiem (60 strzał), no czasami jeszcze w kolczatce. dla mnie to jest największąą bombą. mogę sam decydować o swoim losie, a nie poddawać się liniowości ( w sumie tak to można nazwać) fabuły w dwójce. .
Czas dodania: 29.06.2002, 08:29
Gra (buldur's gate) jest sama w sobie genialna. najbardziej podoba mi się to, że nawet po otrzymaniu jakiegoś zlecenia nie muszę od razu wykonać questu. mogę sobie np. pójść do gospody i wypić parę piwek, przespać się i pójść dokąd zechcę! gra jest prawie najlepszym programem, w jaki miałem przyjemność grać. Prawie- bo najlepszą grą jest seria ultima, a najlepszą częścią- ultima ix: ascension. .
Czas dodania: 03.07.2002, 17:41
Gra jest genialna.
wciągnęła mnie na 2 miesiące
oderwała mnie od władcy pierścieni.
Czas dodania: 04.07.2002, 19:39
Gra jest poprostu fantastyczna nigdy nie grałam w lepszą,bo taka nie istnieje!!!!!!!!!!!!
.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...