Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Atlantis: The Lost Tales (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Atlantis: The Lost Tales |
|
Czas dodania: 01.05.2002, 14:09
Super gra! Ale część 2 i 3 jest znacznie lepsza.
|
|
|
Czas dodania: 14.05.2002, 19:20
Częśc pierwsza atlantisa jest najlepsza
mam też 2 ale ona wydaje mi sie ma gorszych dohaterów |
|
|
Czas dodania: 22.05.2002, 14:52
Uważam że nawet po tylu latach gra atlantis i jest nadal super. moim zdaniem atlantis ii mimo swojej super grafiki i dźwięku powinien ustąpić pola atlantis i pod względem grywalności. po prostu mi lepiej grało się w pierwszą wersję gry. pozdrawiam wszystkich czytających ten tekst ! /syntetyk.
|
|
|
Czas dodania: 03.06.2002, 12:12
Super gra ponadczasowa !!!!
cała seria atlantis zasługuje na wielkie uznanie !!!!. |
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 07:58
Szuper,exstra gierki tylko czasem niekumam zagadek ale reszta cool np:grafika 3d itp. Długo tak wymieniać zalety tej gry. Ta gra jest dobra!!!!!!.
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 14:09
Atlantis jest najlepszą przygodówką w jaką grałem. części 2 i 3 są dużo gorsze.
|
|
|
Czas dodania: 18.06.2002, 16:53
Chyba najleosza przygodówka w jaką grałem! ponadczasowa, ze świetną grafiką, niekiedy tylko nierozumiem zagadek. każdemu, co żąda dobrych, ba świetnych wrażeń po grze, niech zainwestuje te parę groszy i kupi atlantis. naprawdę warto!.
|
|
|
Czas dodania: 17.07.2002, 09:59
Najlepsza przygodówka w jaką grałam. mimo wszystkich gier jakie zostały wydane przez te lata żadna sie z nią nie może liczyć.
. |
|
|
Czas dodania: 18.07.2002, 10:57
Kto to przeczyta i w to uwierzy jest super. Niesłuchajcie sie tego co piszą w recenzjach na minusach to jest nie prawda jak w to zagrałem byłem pod wrażeniem kupujcie tą gre napewno sie opłaca. .
|
|
|
Czas dodania: 19.07.2002, 09:45
Ja również uważam tą grę za najlepszą w jaką grałam. Jest ciekawa , wiele zawiera: akcję, łamigłówki, dreszczyk emocji (np. kiedy się wchodzi do "czerwonego kogucika ")wątek miłosny(na samym końcu) i ogólnie potrafi tak zainteresować gracza, żeby nie mógł się od niej oderwać. Jeśli ktoś zamierza kupić sobię jakąś grę , to gorąco zachęcam do kupna właśnie tej ! życzę miłej zabawy !!!.
|
|
|
Czas dodania: 19.07.2002, 23:13
Gra-arcydzieło! ta w jednym słowie można streścić całą recenzję! właśnie skończyłem w nią grać po raz n-ty, a wciąż trzymała w napięciu! wady? tylko jedna: m-c w trakcie rozmowy. bo to, co w 1997 roku zachwycało treraz może wzbudzać tylko śmiech (porównajcie choćby z tym w a3). i to koniec wad. poważnie! wspaniała fabuła, jedna z najcudowniejszych ścieżek dźwiękowych w grze, jakie kiedykolwiek słyszałem, dobre spolszczenie, no i ten klimat. . . zachwycające! sensowne zagadki ułożone w logicznych miejscach. w ogóle w tej grze panuje zasada: nic na siłę. zabawy logiczne są tylko tam, gdzie być powinny, to samo ze zwrotami akcji (których zresztą nie brakuje). a teraz doszła jeszcze jesdna zalet. ale za to mała. to mała cena ;-). a raczej niska. bo za tą grę 29 zł to naprawdę darmo! ja ją kupiłem jeszcze w normalnej cenie, ale nie żałuję ani złotówki. polecem sałym sobą!.
|
|
|
Czas dodania: 06.08.2002, 22:23
Hej!osobiście uważam, że atlantis to super gra, od której nie można się oderwać. Grałam w nią już dobrych kilka razy więc jeśli ktoś ma pytania proszę pisać na mój mail !!!.
|
|
|
Czas dodania: 14.08.2002, 14:29
Podzielam zdanie , że ta gra jest poprostu świetna. grafika jak w bajce , muzyka wprowadzająca nas w świat gry , no i wogóle wszystko jest na szóstkę z plusem. grając w tą grę czułam się jakbym została przeniesiona w tamten świat i przeżywała świetną przygodę. to dowodzi o tym , że gra jest bardzo realistyczna , jak i wciągająca. Proponuję także atlantis2, który jest też świetny. mogę dodać , że już poluję na atlantis3. serdecznie polecam atlantis jak i jegi części wszystkim fanom gier przygodowych. .
|
|
|
Czas dodania: 28.08.2002, 22:41
Hej ta gra jest. . . . . . . Co tu mówić jest świetna . Jak grałem w tą gre wszystko stawało się realne. Grafika świetna i tyle,koniec kropka!!!!!!!!!.
|
|
|
Czas dodania: 21.10.2002, 10:47
Ta gra jest z***ista .Cały klimat gry no i wszystko inne .Extra
|
|
|
Czas dodania: 22.10.2002, 13:28
GRA JEST SWIETNA A te ZAGADKI CORAZ trudniejsze
grałem w Atlantis 3 jeszcze lepsza a ta muzyka zaje%%%%%% Cała gra jest niezła |
|
|
Czas dodania: 27.11.2002, 12:11
Mi tez bardzo sie podoba ta gra. Mam pytanie. Czy zna ktos sposob na sciagniecie badz kupienie oprawy muzycznej z tej gry? Niestety pliki z muzyka pozapisywane sa w dziwnych formatach, ktorych nie odtwarza zaden program.
|
|
|
Czas dodania: 04.01.2003, 19:04
gra swietna...ale zdazylam jedynie pograc 5 minut..komp padp , format :c i ..install XP--nie dziala :/
potrzebuje patcha do Atlantis ale nigdzie ni ma :( |
|
|
Czas dodania: 13.03.2003, 17:32
zawalista gra
|
|
|
Czas dodania: 21.03.2003, 19:48
Wśród przygodówek najlepszy jest właśnie Atlantis . Choć niektóre zagadki mogły być uciążliwe (najwięcej kłopotów sprawił mi tron Kreona) , to przeszedłem ją bez solucji . Polecam !
|
|
|
Czas dodania: 13.04.2003, 15:20
Gra jest naprawdę świetna. Naprawde warto ją mieć!!!!
|
|
|
Czas dodania: 26.06.2003, 22:56
Gites ,super ,gites ,super kocham tą gre i przeszedłem ją już 13 razy i bede to nadal robił!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 01.08.2003, 20:45
Mam Atlantisa juz od chyba dwoch latek.
Jest tio naprawdem spoxik gra .Polecam jom wszystkim milosnikom przygodoweki. Pozdrawiam wszystkich ktorzy graja w takie wlasnie gierki.:) |
|
|
Czas dodania: 26.04.2007, 17:25
nie chodzi mi pod XP ta gra a mam oryginalną i gdy chcę właczyć wyskakuje mi że to nie jest prawidłwa aplikacja Win 32 co to jest??
|
|
|
Czas dodania: 26.04.2007, 17:26
moje gg nr to 5430803 jak ktoś moze pomóc...
|
|
|
Czas dodania: 26.04.2007, 17:27
sorry 54 30 806 !!!!!!!
|
|
|
Czas dodania: 29.12.2007, 11:22
Mam prośbę jakby ktoś miał save do 2 cd po wejściu do hangaru to proszę o przesłanie na pocztę.
Przy zmianie płyty wyskakuje mi błąd. |
|
|
Czas dodania: 21.04.2008, 15:01
Właśnie, ja mam ten sam problem - wyskakuje mi taki sam błąd co damianowi81102 pod Windows XP. Jak można temu zaradzić? Poza tym także jestem ciekaw o ścieżkę dźwiękową :) Szczególnie ten motyw główny (np. pod napisy) jest cudowny!
Jeśli chodzi o samą grę - nigdy nie grałem w żadną inną tak genialnie rozbudowaną! 1000 razy lepsze wrażenie robi to, że wydano ją w 1997 roku! |
|
|
Czas dodania: 15.08.2008, 13:34
hej witajcie dziś pora pierwszy od 4 lat uruchomiłam Atlantis bo niestety nie mogłam bo niechodziła na Xp bo producenci nieprzewidzieli że w tą grę będzie siegrało na lepszych kompach. Dziś znalazłam patcha pod viste więc jeśli ma ktośviste to zapraszam na gg to mój numer 4882614 gra jest bomba
|
|
|
Czas dodania: 31.07.2009, 14:47
Jest to najlepsza przygodówka pod względem graficznym i interakcyjnym czasów w których powstała. Masa lokalizacji. Niezapomniana przygoda i niepowtarzalny charakter gry.
|
|