Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Ancient Conquest: Quest for fhe Golden Fleece (PC)

Ancient Conquest: Quest for fhe Golden Fleece - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Ancient Conquest: Quest for fhe Golden Fleece

Czas dodania: 08.05.2002, 20:28
Gra jest na prwadę wrata świeczki.
Demo tej gry bardzo mi sie podobało,ale dopiero po zainstalowniu pełnej wersji mogłem "rozwinąć skrzydła".Gra jest SUPERR.
Warto zagrać :))
Czas dodania: 31.05.2002, 10:22
Gra jest po prostu super!!! mam ją od ponad roku i jeszcze mi się nie znudziła. eśli jeszcze nie masz ancient conquest, a jesteś fanem strategii, to musisz ją mieć!!!
.
Czas dodania: 30.08.2002, 21:43
Gra jest z***ista!!.
Czas dodania: 14.10.2002, 10:33
gra jest poprostu oszałamiająca i chyba nie ma od niej lepszej
Czas dodania: 17.01.2003, 17:22
KIT POPROSTU KIT ITYLE
Czas dodania: 07.02.2003, 23:38
trudno pisać o grze w kyurą gra się niemal cały cas i to od dawien dawna,ona po prostu wogule się nie nudzi.
Czas dodania: 04.07.2005, 18:29
Nie będę się rozpisywał!Krótko i zwięźle:gra jest zaj***sta
Czas dodania: 04.07.2005, 18:33
Super gra!Grałem w demo i mówie wam,że skoro demo jest świetne to tym bardziej pełna wersja musi być super!Aha,w pełną też grałem i jak już wiecie jest super.Grafika 4/5.dźwięk 4/5 gra 5/5!
Czas dodania: 13.09.2005, 22:31
Gdzie mozna kupic tą gre pliska napiszcie ta gra jest zarypista :]
Czas dodania: 26.06.2007, 18:31
Za mało kodów! Ale gra jest czadowa! grałem w demo i polecam ją każdemu kto oczekuje wrażeń! A tak do rzeczy gdzie można kupić pełną wersje! Prosił bym o opis miejsca :)
Czas dodania: 05.07.2007, 22:08
miałem tą grę kiedyś i bardzo mi się podobała.pożyczyłem kumplowi, on ją trzymał trzymał komuś znowu tam pożyczył i tak zaginęła a cholera nie skończyłem kampanii całej.nie to że się żale ale denerwuje mnie jak ktoś coś pożycza a potem tego nie oddaje i twierdzi że nie ma i nie pożyczał.i to nie pierwszy raz.no cóż tacy są ludzie, niestety
Czas dodania: 11.11.2007, 20:04
Zagralibyscie na wieloosobowej grze? Moje gg:4098608. Tam wszystko ustalimy:)
Czas dodania: 15.01.2009, 20:41
Siema! Mam problem w starej ale jarej grze Ancient Conquest .Nie moge przejsc misji 6 gdzie wybudowałem osadę na północnym zachodzie, znalazlem złotą statuetkę Odyseusza ale nie wiem jak dać Odyseuszowi tą statuetke.Odyseusz znajduje sie na północnym wschodzie mapy ale nie ma wogole sposobu aby do jego chaty doplynąć ani dojść i dac ta glupia statuetkę.. :-( ...dziwnie zrobiona ta misja....proszę o pomoc w tej misi...wręcz błagam...z góry bardzo bardzo Dziękuje! ;-) Pozdrawiam!!!
Czas dodania: 15.01.2009, 20:42
Siema! Mam problem w starej ale jarej grze Ancient Conquest .Nie moge przejsc misji 6 gdzie wybudowałem osadę na północnym zachodzie, znalazlem złotą statuetkę Odyseusza ale nie wiem jak dać Odyseuszowi tą statuetke.Odyseusz znajduje sie na północnym wschodzie mapy ale nie ma wogole sposobu aby do jego chaty doplynąć ani dojść i dac ta glupia statuetkę.. :-( ...dziwnie zrobiona ta misja....proszę o pomoc w tej misi...wręcz błagam...z góry bardzo bardzo Dziękuje! ;-) Pozdrawiam!!!
Czas dodania: 15.01.2009, 20:45
Licze na odpowiedz w tym problemie.....napiszcie prosze! ;-) z góry serdeczne dzięki!!
Czas dodania: 15.03.2009, 09:44
piotr.api Sprawa jest łatwa ; ) wybuduj jedna osadę na wyspie gdzie jest dom herosa a potem stocznie po drugiej stronie brzegu. potem pójdzie jak z górki. Ja za to nie mogę znaleźć statuetki a szukałam chyba wszędzie. Ktoś mi pomoże?
użytkownik nie posiada awatara
grek (Gość)
Czas dodania: 08.01.2011, 15:00
właśnie gdzie jest ta statuetka
nie moge znalesc bo chce przejsc kampanie po tylu latach
witek_w11 (Gość)
Czas dodania: 18.02.2011, 22:07
Jest jakiś sposób na aktywowanie dwuprzyciskowego sterowania albo crack jakiś? Bo szukam i nie mogę znaleźć a jednoprzyciskiem w ogóle nie daję rady grać.
arturb (Gość)
Czas dodania: 03.04.2011, 12:38
Mam win7 i gra otwiera się z jakąś dziwną grafiką (jakby za moł kolorów?) Rozwiazywanie problemów ze zgodnością nic nie dało. Czy ktoś wie co robić?
Rafcio13206 (Gość)
Czas dodania: 07.04.2011, 20:22
siema ja tez w to gram lux gierka ale nie moge przejść misji z herkulesem i tą heroską chyba jak to przejść?? mieczyk herkulesa znalazlem ale tego drugiego juz nie moge :(
Cross (Gość)
Czas dodania: 23.06.2011, 12:55
Może mi ktoś pomóc z 5 misją? zrobiłem wszystko co sie dało a misja sie nie skończyła wszyscy herosi są w północno-wschodnim mieście, gorgona barbarzyńcy i 2 persów padło, argo działa. co źle zrobiłem?
kacp3r (Gość)
Czas dodania: 01.07.2011, 19:23
Czy ktoś zna rozwiązanie na źle wyświetlane kolory w grze ?
witek_w11 (Gość)
Czas dodania: 21.09.2011, 01:40
@urumihatake @grek
Statuetka jest pod jednym z gniazd Harpii. Musicie tłuc harpie aż do skutku, po drodze jakąś technologię zaliczycie jeszcze.
@Cross
Sprawa jest prosta: nie pokonałeś wszystkich Persów. Zbierz okręty które Ci jeszcze zostały i przeczesuj akwen, na pewno jakieś parę jednostek zadekowało się między wyspami.
Lukas (Gość)
Czas dodania: 07.12.2011, 01:05
Witam panowie! Mam problem z misją nr 2 - powiedzcie mi jak dostarczyć Jazona do miasta Jolkos?? Bo głowie się nad tym już ileś czasu :/ Bardzo Was prosze o pomoc :)
SpiderZS (Gość)
Czas dodania: 09.12.2011, 01:53
Witam panowie! Mam problem z misją nr 2 - powiedzcie mi jak dostarczyć Jazona do miasta Jolkos?? Bo głowie się nad tym już ileś czasu :/ Bardzo Was prosze o pomoc :)
musisz wybudować okręt najlepiej królewski bo na niego wchodzi dwuch członków. w lewym dolnym masz takie coś do wymiany zasobów klikasz to i klikasz na stocznię przenosisz na statek Jazona i resztę i tak samo robisz gdy już wybudujesz fort w wybranym miejscu. tak postępujesz na każdej misji. życzę powodzenia. myślę że mogłem pomóc :)
SpiderZS (Gość)
Czas dodania: 09.12.2011, 01:59
mam problem z ukończeniem misji ze złotym runem. wszystko już mam gotowe co potrzeba do ukończenia tej misji ale mam problem z poszerzeniem cieśniny bo jest tylko jeden piorun a potrzeba dwuch by poszerzyć przepływ. co muszę zrobić ktoś może pomóc? bardzo proszę... Przy okazji szukam chętnych do gry przez sieć ponieważ nigdy nie grałem a bardzo bym chciał zagrać z kimś w tą grę online
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...