Czytasz dyskusję w temacie: Gra: American McGee's Alice (PC)

American McGee's Alice - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: American McGee's Alice

Czas dodania: 27.04.2002, 15:53
Naprawde super gra! I jaki klimat...
Czas dodania: 02.05.2002, 19:02
Jedna z bardziej klimatycznych gier jakie kiedykolwiek wyszly na PC. Dorownywac jej chyba tylko moze Clive Barker's Undying.
Swietna grafika, genialna, mroczna Darkwavowa muza, ciemny, chory klimat ze schizofrenicznych i grzybianych wizji + silnik QIII. Czego chciec wiecej? KULT!
Czas dodania: 27.06.2002, 19:13
Po prostu super!!!! polecam kazdemu!grafika rozwala, dzwiek pozwala nam wejsc w niesamowity klimat!!!!!1.
Czas dodania: 08.07.2002, 20:00
Gra jest świetna.
Czas dodania: 08.07.2002, 20:03
Gra jest świetna. Grafika zaje. . . Ta.
moja dziewczyna zamiast przychodzić do mnie przychodziła pograć sobie w alice.
iza mojego brata robiło to samo. ja też nie mogłem się od niej oderwać!!!!!
.
Czas dodania: 30.07.2002, 19:25
Pierwszy raz spodkałam się z ta grą w lesniczówce u koleżanki no i co tu dużo mówić, przez tydzień, zamiast zbierać jagódki siedziałam przed ekranem kompa. I jak tylko wróciłam do domu to dokonałam zakupu. Gra jest poprostu powalajaca, klimat ma taki ze jak jestem sama w domu podczas grania to umieram ze strachu, no i ta grafika!zaje ista gra i tyle. .
Czas dodania: 29.08.2002, 04:02
Niesamowita giegka . Swietna grafika ,klimat jak z horroru . Mała dziewczynka z norzem w ręce -to mugłwymyślić tylko prawdziwy maniak
.
Czas dodania: 29.08.2002, 12:29
Znakomita polecam wszystkim nawet można kupic orginał naprawde warto
.
Czas dodania: 12.10.2002, 16:25
LUDZIE!!! GDZIE MOGE ZAMÓWIĆ PRZEZ INTERNET GRE ALICE+FIGURKE!!!
użytkownik nie posiada awatara
WsW
Czas dodania: 06.12.2002, 20:25
Niepowtarzalny klimat. Bardzo dobra grafika. Dziwiek w ogole nie ustepuje grafice, a nawet osmiele sie powiedziec ze ja przewyrzsza. Jest to prawdziwy hit - nie wiem czemu jeszcze nie jest o tym glosno....
Czas dodania: 14.12.2002, 12:16
No! Wreszcie jakaś gra na PC która nie ma klimy rodem ze "Słowa na Nidzielę" czy też latyno-amerykańskiej telenoweli.
Alicja dla dorosłych? Hm, a tak wogóle to czemu nie? Warto to dorzucić do Star Fox Adventures na liście zakupów.
Tylko ta grafioza mogła by być nieco lepsza.
Czas dodania: 27.01.2003, 16:21
Ta gra zachwyca swą atmosferą i grafiką, autorzy gry stworzyli wspaniały klimat.Może do zagrania w tą grę zachęci was fakt że jej engine to ten sam co w Quake III Arena.
Polecam wszystkim, ta gra jest warta ostatniego grosza.
Czas dodania: 16.03.2003, 10:07
Najbardziej psychodeliczna gra na świecie- JEST FANTASTYCZNA!!!
Czas dodania: 20.04.2003, 21:20
Ta gra jest poprostu najlepsza!!!
Czas dodania: 08.02.2005, 22:59
Chyba najbardziej klimatyczna gra w jaką dane mi było grać,choć nie jest wolną od niedorubek,skakanie to istna męczarnia,ale to i tak nie przeszkadza mi w rozkoszowaniu się grą,zreszto co ja bede gadał ta gra to przedewszystkim Klimat,przez duże K.
Czas dodania: 09.06.2005, 00:31
po prawie 4 latach postanowiłem ponownie wrócić do gry American McGee's Alice i stwierdzam iz gra mimo tylku lat nadal jest SUPER , niechodzi tu bynajmniej o grafike czy dzięk, gra niesamowice wciąga i posiada niepowtarzalny surrealistyczny Klimat dopieszczony odrobinką psychodeli. Kazdemu kto jeszcze nie mial okazji poznac tej gry Serdecznie polecam, chociazby po to by zobaczyć genialne projekty map oraz poczuc klimat basniowego horroru ALicji.POLECAM
Czas dodania: 29.12.2005, 13:23
LUDZIE POMOCY chodzi mi o tę wspaniałą grę, czy ktoś wie jak przejść etap z "szachownicą czerwoną" wchodzę na platformę, walczę z jakimś stworem, wygrywam, później jest filmik na którym alicję zabija uderzeniem jakiś duży stwór i na tym gra się kończy. Plansza startowa i tak w koło. Mój adres waljo@wp.pl
Czas dodania: 12.05.2007, 22:33
hmmm gra jest fantastyczna dżwięk i grafika poprostu miodzio ale mam jedno pytanie jak mam przejść tą wielką wrędną mrówe prosze o pomoc na mój numer gg 3911179 będę bardzo wdzięczna pozdrawiam graczy i portal wp
Czas dodania: 20.09.2008, 02:28
Gdyby ktoś miał podobny problem jak kolega wyżej, mianowicie gdyby nie chciała wczytać się plansza ''Mirror Image'' która jest po tym jak zniszczy się czerwonego gościa powiem, że chodzić będzie wtedy o spolszczenie nieszczęsne, które należy na okres tej jednej planszy wyrzucić wstawiając oryginalną wersje językową. Aż do płonącej krainy.'

Dla potomnych, potrzebujących. :))
Czas dodania: 16.11.2008, 20:26
Gra jest świetna właśnie w nią gram tylko dlaczego nie da się jej zapisać i za każdym razem trzeba rozpoczynać każdą misję od początku ??
po co jest opcja zapisz skoro nie działa ??
Quentin (Gość)
Czas dodania: 28.07.2009, 02:32
gra świetna ale to spolszczenie jebane w dupę to najgorszy piece of shit jaki kiedykolwiek nazwano spolszczeniem... Toszto sraki stek nic nie można rozczytać, skurwiel ten kto to wypuścił i podpisał jeszcze "oryginalnym spolszczeniem z polskiej wersji gry" nie dość ze gówniane to jeszcze kochany poziomik blokuje. gówno jakich mało aż psuje klimat gry... Lepiej nie instalować i próbować coś skumać z angielskiego bo aż słów brakuje na to. Jakby ktoś przepuścił cały tekst przez jebanego w dupe i cipe Google tłumacza skurwysyna. I jeszcze zamiast polskich znaków są jakieś nierozszyfrowane pierdółki.... Piece of fuckin shit mother&unclefuckin piece of fuckin shit... ALE GRA JEST WYBITNA! Żaden Crysis nie dorówna tej grze... A wiem bo gram na zmianę w obie i w Alice sie lepiej gra. Jeszcze czuć klimat Mansona (w końcu do muzyki wynajaeto klawiszowca z jego zespołu). Jednak to spolszczenie to jebany w cipe nabrzmiałą od słuchania niemca shit jakich mało! NO TAKIEGO CZEGOŚ TO NIKT NIE WIDZIAŁ! Jaki złamas ośmielił się tak spolszczyć tą genialną gierkę? Jebany skurwiel ot co ja wam mówie że to głowa mała jak chuj po kilkudniowym użytkowaniu. Zaraz tu wybuchnę i zaleję krwią z żółcią całą pierdoloną matkę ziemię i zdechnie jak Norweg przy zamieci. Taki piece of shit z dupy wypuszczać...
Quentin (Gość)
Czas dodania: 28.07.2009, 02:43
Dzięki Bogu kochanemu że istnieją tacy ludzie jak Pani powyżej, która potrafi wskazać powód dla którego poziom się nie chciał wgrać. Powodem tym było oczywiście opisane przeze mnie bardzo dokładnie i skrupulatnie jebane w dupę i w ucho spolszczenie, które zostało wypuszczone przez jakiegoś łysego skurwiela z kotem na plecach... Gdyby te spolszczenie miało swoje ludzkie odbicie nie byłoby człowiekiem tylko jakimś zgwałconym w mordę mutantem. Jebaństwo jakich mało ludzie.... Takiego czegoś się nie wpuszcza po prostu do internetu a juz na pewno nie podpisuje "ORYGINALNYM SPOLSZCZENIEM Z POLSKIEJ WERSJI GRY" do chuja pana! I to jeszcze do tak genialnej gry łączącej pokolenia i wprowadzajacej pokój na świecie jak Alice. NO LUDZE! I to jeszcze zeby było inne... A tu ni chuja jebanego! NIE MA!! tylko ten syf z bazaru. Kiedyś kupiłem trzy katany na bazarze za 100zł.... Te spolszczenie to jeszcze większe gówno z dupy Kuby i Krzysia. Jakby mi jakiś skurwiel dopłacił 1 000 000 zł to i tak bym tego nie wziął żeby chuj nie myślał że ma rację. Piece of grandmotherfuckin shit!
Quentin (Gość)
Czas dodania: 28.07.2009, 02:52
przemyślałem jeszcze raz sprawę i stwierdzam, że to spolszczenie to gówno totalne... Ja bym tego nawet spolszczeniem nie nazwał... Bo czy można nazwać spolszczeniem coś co robi z tekstem gry COŚ TAKIEGO?? Zamiast polskich znaków jakieś popierdolone hieroglify a w samych zdaniach nie ma składu i logiki. Chyba kiedyś się nauczę na perfekt jebanego angielskiego bo mnie już to wkurwia i wypuszczę takie spolszczenie do tej gry że chujowi który to wydał szczęka opadnie i będzie musiał płacić skurwiel jebany w rany otwarte i złamania. Zaraz tu zejdę. Biedna Alice i biedne skurwiele które nie umieją dobrze angielskiego bo jakiś pajac z folwarku zrobił tak srakowate spolszczenie
Czas dodania: 08.08.2009, 08:54
troche kultury Quentin...
XBL: Cokane Masta
PSN: Ten-Tailed-Jubi
GG: 1879928
Amy (Gość)
Czas dodania: 26.08.2009, 14:31
Nawet nie wiedziałam że jest spolszczenie...i lepiej żebym nie wiedziała jak wygląda. A sama gra to najgenialniejsza gra na świecie! Grałam już 7 razy...a i tak ciągle do niej wracam :)
doman18 (Gość)
Czas dodania: 24.11.2009, 17:05
Choc Quentin stanowczo przesadza ale w jednym ma racje - spolszczenie na necie jest do d...y. Ktoś po prostu wziął oryginał i wrzucił w translatora. Z inna grą może by jeszcze wypaliło ale z tą w której jest tak wysublimowany angielski wyszła niesłychana kaszanka.

Dlatego też popełniłem własne spolszczenie. W sumie jestem z niego bardzo zadowolony bo w znacznej większości wiernie oddałem budowę każdego zdania nie mówiąc już o jego sensie. Może nie byłem tak kreatywny jak tłumacz Shreka ale przynajmniej nie tworzyłem jakiejś nowej historii. Wszystko jest na swoim miejscu. Zainteresowanych odsyłam na stronę CHOMIKUJ na mój profil.
greta (Gość)
Czas dodania: 18.12.2009, 18:45
Witam

Próbuje kupić tą gre ale niestety nigdzie nie moge jej dostać. Nie ma jej nigdzie, nawet próbowałam na llegro , ale tam jej nie ma. Proszę o odpowiedz.
LadyElizabeth (Gość)
Czas dodania: 09.01.2010, 16:23
mam problem, jak usunac lub przeniesc niebieski pasek ktory jest na srodku ekranu w czasie gry, bede wdzieczna za pomoc.[b][/b]
Marta (Gość)
Czas dodania: 20.01.2010, 18:01
Doradzi mi ktoś jak pokonać ta królową. Doszłam do VALE OF TEARS i nie moge tego przejść. Pilnie proszę o pomoc :)
Marta (Gość)
Czas dodania: 20.01.2010, 18:03
Doradzi mi ktoś jak pokonać ta królową. Doszłam do VALE OF TEARS i nie moge tego przejść. Pilnie proszę o pomoc :)

moje gg to 4109960
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...