Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Alone in the Dark 4: The New Nightmare (PSX)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Alone in the Dark 4: The New Nightmare |
|
Czas dodania: 25.05.2002, 14:07
Naprawde straszna gra.
|
|
|
Czas dodania: 04.02.2003, 19:32
ALONE IN THE DARK TO GRA WYMAGAJĄCA DUŻEJ BYSTOŚCI,CO WIĘCEJ GRA JEST NAWET STRASZNA
|
|
|
Czas dodania: 20.04.2003, 21:52
Kochamy się w grach tego gatunku gra jest wciągająca od początku do końca. Ta gra zamurowała mnie w foteliku jeszcze bardziej niż Resident Evil i Silent Hill. Gdy zaczeliśmy w nią grać sami do siebie śmialiśmy się z radości , że w nią gramy. Spełnimy się nasze najskrytsze marzenia , że wyszła taka wspaniała gra na zasłużonego szaraka według mnie jest to przepięgna gra która jest końcem wspaniałośći szaraka. Dzięki niej szarak może odejśc z honorem za światy rynku gier.Każdy kto ma PSXa musi tę gre mieć na swojej półce.
|
|
|
Czas dodania: 04.09.2004, 23:01
Alone in the Dark zosatało wydane na wiele platform jak i kompóterów(PC,PSX,w7yszła nawet na małego GameBoy Colora),ja napisze recenzje o chyba najlepszej z serii Alone in the DArk 4:Tne new Nightmare.jak każdy wie gra pochodzi z gatunku Horoor,i nie myśl żę stary szarak nie możę przestraszyć i grafika jest w nim brzydka,sam się zdziwiłem grafika jest ładna,animacja też stoi na wysokim poziomie,chociarz można się przyczepić,ale według mnei jest bardzo dobrze.Muzyka jest dobra i pasuje do klimatu,dzwięki są miłe dla uszu.Fabuła jest dość prosta choć z czasem staje się troche długa i skomplikowana,Edward Carnby,został zawiadomieniu o śmierci swojego przyjaciela,gdy leciał na miejsce wypadku coś zaatakowało jego samolot i wylądaował na wyspie...W grze mamy do wyboru 2 postacie i każdą z nich rozgrywka jest inna Edwardem więcej strzelamy i walczymy zaś Alice rozwiązujemy zagadki,do długości grania też nie można się przyczepić bo jest dobra i możńa ją przejść 2 raz.Save zostało nienajlepiej rozwiązane jak w takich grach-trzeba zbierać talizmany 1 talizman pzwala 1 raz zapisać(rozwiączanie i tak lepsze neiz w REsident Evil i Silent Hill),kamera jest typu Resident Evil.Przejde już do kończenia tej recenzji i powiem krótko gra jest Bardz Dobra i jest warta zakupu,a porzycz poprostu musisz,i pamiętajcie żę potrafi wystraszyć,nie grać po nocach:D
|