Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Age of Wonders (PC)
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Age of Wonders |
|
Czas dodania: 22.05.2002, 10:54
Super gra! bardzo ni się podoba. .
|
|
|
Czas dodania: 10.06.2002, 17:48
Gra lepsza od homm iv. twierdzę, że gierka ta w wersji pl jest 2x lepsza od homm iv pl. migracje, zrównywanie z ziemią miast, po prostu czad. stosunki między rasami, dyplomacja i sztuczna inteligencja na wysokim poziomie. warto zagrać. polecam szczególnie miłośnikom serii homm. .
|
|
|
Czas dodania: 20.07.2002, 12:19
Uważam że pierwsza część aow zasługuje na większe uznanie. to świetna gra, która wciąga równie bardzo jak herosi. .
|
|
|
Czas dodania: 20.08.2002, 13:29
Zgadzam się z frikiem homm 4 jest gorsze od aow2, ale nie tylko od niego. homm 1 i 3 są od niego lepsze. w aow2 są rozwiązania o niebo lepsze jak w homm 4. nie wiem czemu imperium dało mu tylko 7. 8. jedyne co można mu zarzucić to brak orginalności. ale aow zawiera najlepsze cechy gier tego typu. w homm 4 jest prawie niemożliwe bez dobrych czarów nie da się obronić zamku mając dwa razy mniej jednostek niż przciwnik i to gorszych od niego. w aow2 liczy się taktyczne myślenie. dlatego tak bardzo kocham tę grę. .
|
|
|
Czas dodania: 03.12.2002, 19:54
nuda
|
|
|
|
|
|
Czas dodania: 12.12.2002, 16:51
fajna gra, super bitwy
|
|
|
Czas dodania: 05.01.2003, 21:16
Według mnie gra jest świetna.Grałam w nią tego lata i naprawdę mnie wciągnęła.To, co zasługuje na wielki plus to fabuła gry i przeróżne jednostki, jakich dotąd jeszcze nie widziałam (m.in.salamandra, kościej, astra i żywiołak natury).Są one b. dobrze dobracowane, z tego czerpie się przyjemność grania w Age of Wonders.
Polecam tę grę.Dla mnie jest ona najlepsza |
|
|
Czas dodania: 19.03.2003, 11:16
Gra jest super szkoda, że wrogowie są taaaaaacy inteligenti, nie mogę pokonać wariata krasnoluda z 4 poziomu Orków, przecież on jest słabiutkim robakiem!!!
|
|
|
Czas dodania: 16.12.2009, 20:45
Podobna do serii Heroes, która jest jedną z moich ulubionych gier.
AOW mnie wciągnęło i bardzo fajnie było grać w tą grę :D 10/10 |
|
|
WiLku[s] (Gość)
|
Czas dodania: 13.07.2010, 13:03
Taa. Gra jest Super ale mam z nia problem, gdy wlaczam grę nie chce mi sie uruchomic a gdy sie jej czsem fuksnie to po jakichs 10 min. sie wylacza.
probowalem wylaczyc nawet Direckt3D w konfiguracji ale nic nie pomaga. Jesli ktos wie jak pomoc to prosze odpisac.Dzieki z gory. Pozdro:WiLku[s] |