Czytasz dyskusję w temacie: Gra: Adaś i Pirat Barnaba 2 (PC)

Adaś i Pirat Barnaba 2 - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Adaś i Pirat Barnaba 2

Czas dodania: 30.05.2002, 14:04
Myśle ze ta gra powinna byc przerz nas wypróbowana na serwerze gier. Potem dopiero mozemy cos na ten temat powiedziec.
Czas dodania: 09.12.2002, 21:49
O proszę, kiedy to rozmyślałem na Vexxem ( na NGC of course ) to w oko mi wpada kolejna potyczka "Adiego" z dystrybutorem nielegalnego oprogramowania i piratem drogowym (~_^)
czyli Barnabą. W sumie to ja się zastanawiam kiedy wielu autorów gier zrozumie, że z gier bez przemocy tylko gry logiczne mają największe szanse na pokazaniu się w czyjejś kolekcji ( ja czekam na Chu Chu Rocket ). W sumie to przed chwilą pisałem opinię na temat prequella i powiem więcej, grafioza jest lepsza ( ale lepiej by było, gdyby owa giera pojawiła się na GBA ).
Anyway mam zastrzeżenia co do czarnego charaktera. Gdybym ja miał wymyślać takiego kolesia to bym wymyślił jakiegoś psychopatę, albo też złego naukowca. A teraz drogie dzieci zamknijcie oczka (hehe;)), TO BĘDZIE DO RODZICÓW!!! A więc tak, drodzy rodzice, jak chcecie sprawić swojemu dziecku przyjemność to polecam Wam zakup PS2 i zaopatrzenie swojej pociechy w Virtua Fighter 4, albo też Klonoa 2, napewno się ucieszy.
Czas dodania: 07.03.2003, 19:24
moim zdaniem powinniśmy tę grę wyprubować bo tak nie mamy co pisać.
Czas dodania: 16.09.2003, 20:46
Gra ładna i ciekawa. Bardzo kolorowa. Zagadki są joko tako proste ,a więc młodsi wiekiem nie powinni mieć większych problemów. Potem bardzo wnerwiają docinki papugi ,ale da się to jakoś przeżyć. Szkoda tylko ,że taka krótka. Ocena: 6/10.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...