Czytasz dyskusję w temacie: Galeria: Największe rozczarowania w historii gier

Największe rozczarowania w historii gier - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Największe rozczarowania w historii gier

użytkownik nie posiada awatara
Mroq (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 18:28
jak dla mnie pro street jest najlepszym z nfs zaraz po underground 2
Arti (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 19:50
To nfs undercover był najsłabszy
Moooras (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 19:58
W większość gier nie grałem, ale Driv3r akurat był spoko (chociaż z tym Hollywood to rzeczywiście przegięcie)
gość (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:01
pro street to kolejne nieporozumienie... undercover i carbon to najsłabsze wydania serii
Daiko Lightfoot (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:03
No jesli chodzi o Neverwinter Nights to palneliscie niezla bzdure! Akurat czesc pierwsza byla swietna a dwójka do piet jej nie dorastala pod wzgledem popularnosci! Trzeba wziąć pod uwagę że to gra przeznaczona do gry sieciowej i grajac na singlu nie odkrywamy nawet ćwierć jej "miodności"!
gość (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:03
Driv3r - zgodzę się, że porażka zwłaszcza, że w typowej samochodówce zaczęło się liczyć coś więcej niż tylko jazda... gra nie zachwyciła
KAMIL (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:16
GTA2 to jedna z epickich gier , lepsza niż gta1 , klasyka, jak można mówić, ze ta gra jest zła, ktoś porąbany to recenzował
rapciu35 (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:16
Co za głąb to pisał finał 8 była kiepska walnij..... się w łeb głąbie!!!1 zal!!!
bb (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:40
zgadzam się co do niektórych gier tutaj, że były banalne, ale zabrakło tu moim zdaniem największej porażki czyli Stalkera: cień czarnobyla, nie dość, że czekałem na tą grę 2 lata, to jeszcze mocno sie zawiodłem, bo producenci wykluczyli z gry wiele elementów, na która tak liczyłem, wiele obiecali i wiele tych obietnic po prostu ominęli i stworzyli słabą grę, która bardziej nudziła niż zachwycała...
kaco666 (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:40
cos im sie kurwa chyba popierdoliło z ty tactic`sem
zajebista gra
sadasd (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 20:43
latwe-nagrody.latwy do zdobycia wiele nagrod np : xbox ps3 laptop noki x3 i wiele wiele innych latwe-nagrody.latwy
miki (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:00
pro street to dno, a druba pod wzgledem porazek nfs byl carbon,czyli banalniejszy most wanted w nocy, undercover nie byl zly
def (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:02
A COI wnosiła czesc 3 to co driver zapowiadłą wczesniej
senny (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:05
A co powiecie o Disciples 3???Czekam na polską wersję już od dobrych paru lat.Mam nadzieję że będzie tak dobra jak poprzednie))
co wy chcecie? (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:12
HEROES IV JEST SUPER
def (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:14
hmm ale tombraidery to akurat od którejs cześci juz są słabe po prostu za lekka fabuła za łatwe wyczyny (które to zagadki były we wczesniejszych czesciach za trudne)
Haisen (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:20
Neverwinter Nights złe??? to 2 była największą lipą jaką widziałem...;/
def (Gość)
prostreet akurat ma fany tryb wyścigu szybkiego, pozatym wg mnie od undergrounda zaczyna sie syf a nei nfs po prostu wszystko wyglada jak na jednym i tym samym enginie a prostrit przynajmneij troszeczke zmienia ten engin, DO KTÓREGO znów wracją z kolejnym NFS po prostreet, ALE HOLA nirzeczywisty model jazdy W NFS model jazdy nigdy nie byl nawet troszeczke rzeczywisty bardoz duzo brakowało zawsze
philipo (Gość)
Postawienie FF VIII czy Unreal II w jednym szeregu z Avatarem to jawna kpina.
aaa (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:25
co za idiota napisal ze w heros 3 byla lepsza grafika niz w heros 4????? zal....
zdzislaw (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:26
ozesz ty! boska.com
def (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:26
driver 3 bardzo dobra gra nie miała wiecje będów niz mafia czy gta
janek (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:28
nie no ogolnie to ta ocena jest slaba...jezuschrystus.nowosc.com
sebasx (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:30
co do gta to nie zgadzam się ta gra jest jedną z najlepszych z serii a co do heroes IV, need for speed i driver 3 to porażka totalna a do innych nie mam zdanai :)
xx (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:31
TO COS PISAL IDIOTA
mort (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:41
No dobra, ale gdzie "zmierzch" Gothica 3?

ps. żeby nie było, jestem fanem tej sagi, ale to co wyciągnięta z indyjskiego slamsu firma zrobiła z "dodatkiem" woła o pomstę do nieba, otwiera scyzoryk w kieszeni i pachnie świeżo ostrzonym palem, sami wiecie ;p
Czas dodania: 15.05.2010, 21:44
Co do GTA2, to gra była genialna i jak na tamte czasy, miała świetny gameplay, a wczasach PSX-a, główną zaletą gry była grywalność.
Driv3r też nie był aż taki tragiczny. Wiadomo, że po pierwszej i drugiej części oczekiwano czegoś więcej, ale patrząc przez pryzmat Driver:Parallel Lines, to można powiedzieć , że trójka była świetna.
Gordon121 (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:44
Neverwinter Nights? Autorze wybacz ale masz coś z głową
Skeer (Gość)
Czas dodania: 15.05.2010, 21:57
Unreal?!ProStreet?!OF:DR?!Quake 4?! Kto to pisał? Tu można dać "Zmierzch Bogów" , "NFS:Undercover" . Zgadzam się z FF i Deus Ex ale to co wypisałem na początku? Pewno redaktor nawet nie grał w te gry.
Czas dodania: 15.05.2010, 21:58
Mistrzu troche dziwna ta twoja lista. Deus ex invisible wars to bardzo fajna z mega grafiką oczywiście jak na tamte czasy, pro street też nie powinen tu być, jego miejsce powinien zająć carbon. Avatar z filmem dzieli w zasadzie tylko uniwersum i 3 postacie a poza tym to zupełnie samodzielna historia, gra gdyby była doszlifowana i dostalibyśmy większą sobode w wykonywaniu zadań była by bardzo dobra.
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...