Czytasz dyskusję w temacie: Galeria: Najważniejsze serie jRPG
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Najważniejsze serie jRPG Przyglądamy się gatunkowi japońskich gier RPG. |
|
zal (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:04
co to za gówno
|
|
haha (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:25
haha co za szajsy
|
|
marek1078 (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:27
Badziew i tyle jeżeli chodzi o najlepsze RPG to jest to bez wątpienia Baldur's Gate.
|
|
olol (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:35
Napisali tyle gówien, a zapomnieli o takich perełkach jak Resident Evil...
|
|
Snajper (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:38
Sami jestescie szajsy. Baldur´s gate czy diablo nie rownaja sie do jRPG, a seria final fantasy jest wiecznie ponadczasowa
|
|
|
|
|
Oburzony (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:46
Och Dzieci ale z was trolle. Artykuł jest o jRPG a nie cRPG (jak Baldurs Gate) a to zupełnie inna bajka. Resident Evil to survival horror więc w ogóle nie mam pojęcia skąd wam to przyszło do głowy. Fakt, że część tych serii jest starsza od was i może zbyt wiele od was wymagam, ale nie wypowiadajcie się tylko dlatego, że macie klawiaturę przed nosem. Jak to mawiał mój ojciec "w dupie byliście, gówno widzieliście". Z wyrazami szacunku ;-)
|
|
Wiku (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:47
Diablo jest najlepszym RPG , a Baldurs i klony to gry dla CWLi
|
|
panpelerynka (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 20:55
niema to jak wypowiedzi w komentarzach ludzi, którzy nie mają zielonego pojęcia o grach z gatunku jRPG, i chyba w ogóle za grosz pojęcia o grach video.
|
|
Kozak (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 21:00
FFVII, SMT: Persona 3 i SMT: Persona 4 to najlepsze jRPG-i. Niektórzy ludzie uważają, że to szajz, ponieważ:
- Boss-y sprawiają im wielką trudność, - nie potrafią myśleć logicznie/taktycznie, - gubią się w pewnych momentach gry, - nudzi ich czytanie dialogów, ciskają przycisk X i przyspieszają wszystko co się tylko da, - nigdy nie grali w jRPG-i, - są stworzeniami bez żadnych uczuć (jak zwierzęta); |
|
heh:) (Gość)
|
Czas dodania: 12.02.2012, 21:18
FFVII, SMT: Persona 3 i SMT: Persona 4 to najlepsze jRPG-i. Niektórzy ludzie uważają, że to szajz, ponieważ: święta racja, pamiętam jak te filmiki oglądałem na PS w FF,co za jakość, aż się łezka kręci :) |
|
:O (Gość)
|
Czas dodania: 20.02.2012, 16:58
Finaly fantasy VII ,Alundra too byly moje najlepsze godziny na PSX xD pamietam ze finala too nawet z 5 razy przechodzilem w tym 2 razy emeraldy i ruby zabilem :P
Diablo nie mow ze giera zla ale napewno nie ma tego czegos too tee gry mialy |
|
sethur (Gość)
|
Czas dodania: 20.02.2012, 18:08
Wpisz w google "dorabiaj w internecie" i dowiedz sie jak możesz dorabiać wykorzystując swój komputer i internet
|
|
ja (Gość)
|
Czas dodania: 20.02.2012, 18:15
Te kreatury mają być piękne?:))))))
|
|
Ranleth (Gość)
|
Czas dodania: 20.02.2012, 19:57
Apropo gier japonskich otóż lat temu 12 moze wiecej gralem w pewna japonska gre erotyczna w ktorej wybierales sobie kobiete ktora chciales rozebrac odpalala sie plansza z kobieta i leciales samolotem strzelajac do innych samolotow przy okazji pozbawiajac kobiete ubrania do bielizny jak to zrobiles przechodziles do nastepnej planszy z kobieta w bieliznie i musiales ja zestrzelic razem z innym statkiem a jak to zrobiles mogles kliknac zdjecie x lub z jesli ktos wie co to moze byc za gra prosze podac nazwe a bede bardzo szczesliwy
|
|
metamind (Gość)
|
Czas dodania: 20.02.2012, 22:06
brakuje fenomenalnej dylogii "Golden Sun" na konsolę GameBoy Advance - z całą pewnością są to najlepsze gry na konsolę przenośną, jakie kiedykolwiek powstały...
|
|
v (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 03:31
z 3dstudio - i tyle w temacie
|
|
anubis2342 (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 03:31
Pamiętam ostatnio walkę z Sephiroth pare ładnych godzin spędziłem przy plejaku 1 żeby mu dokopać najgorsze było jak zaczął wykonywać jakieś obliczenia i z nieba leciały meteoryty pożerały dużo HP.Jak dla mnie seria Final Fantasy to najlepszy RPG w jaki grałem najbardziej podeszła mi seria na PS1 czyli od XII do IX te z PS2 też dobre wiadomo choźby pod względem grafiki sytemu walki ,ale i tak XII i XIII jak dla mnie są najlepsze z serii FF:)
|
|
M (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 07:45
Terranigma jeszcze, Seiken Denstetsu i pare innych fajnych RPG... RPG japońskie są najlepsze, tak jak bajki japońskie są lepsze od bajek innych narodowości.
|
|
poko (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 08:24
o tak... Vagrant Story. Wspaniały jRPG, według mnie fabułą i systemem walki bije FF o głowę.
|
|
sethur (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 08:25
Wpisz w google "dorabiaj w internecie" i dowiedz sie jak możesz dorabiać wykorzystując swój komputer i internet.
|
|
Marta (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 09:19
Wszystkie Finale po 10 części są poprostu dla dzieci emo i są do du*y
|
|
lala (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 10:20
takie same buzie i jeszcze młodsze są w hentai dla dorosłych
|
|
seth (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 11:02
Wpisz w google "dorabiaj w internecie" i dowiedz sie jak możesz dorabiać wykorzystując swój komputer i internet.
|
|
anty (Gość)
|
Czas dodania: 21.02.2012, 11:30
pedofile
|