Mam tą grę na dysku i trochę ją ograłem. Moim zdaniem ma słabą walkę. Siermiężne to wszystko i mapy malutkie.
Ładnie to może na filmiku wygląda, ale do UFO z 1993 roku niestety grze bardzo daleko.
Czytasz dyskusję w temacie: Felieton: Gry z podziemia - UFO: Alien Invasion
|
|
Ten temat zawiera komentarze do materiału: Gry z podziemia - UFO: Alien Invasion Fanowski projekt stworzony na bazie legendarnej gry, którym można się bawić podczas oczekiwania na odświeżony X-Com tworzony przez Firaxis. |
|
Czas dodania: 23.01.2012, 10:36
Gry to medium nie gorsze i nie lepsze niż filmy, muzyka czy sztuka. Grają w nie setki milionów ludzi, ale wielu wciąż trudno się do tego przyznać
|
|
|
Czas dodania: 23.01.2012, 16:23
Dobra - przestraszyliście mnie , poczekam na wznowienie :|
Zombie fighter lev38 |
|
|
Piotr (Gość)
|
Czas dodania: 25.01.2012, 22:32
Pierwszy raz o tej grze czytalem w serwisie WP chyba w 2003 roku. Ciekawe czy ktokolwiek z tego serwisu jeszcze o tym pamieta?
|
|
Czas dodania: 25.01.2012, 23:20
Pierwszy raz o tej grze czytalem w serwisie WP chyba w 2003 roku. Ciekawe czy ktokolwiek z tego serwisu jeszcze o tym pamieta? A nie w 2004? http://gry.wp.pl/gry/ufo-alien-invasion,8830,info,0.html |
|
|
Piotr (Gość)
|
Czas dodania: 27.01.2012, 21:19
A moze i 2004... :D
Zreszta po takim czasie to rok w ta czy w tamta to nie wielka roznica... :) Wtedy mialem nadzieje ze bedzie wczesniej a teraz to juz mi sie nawet grac nie chce |
|
|
|