Czytasz dyskusję w temacie: Recenzja: Colin McRae: DIRT (PC)

Colin McRae: DIRT - zajawka tematu

Ten temat zawiera komentarze do materiału: Colin McRae: DIRT

Colin Mcrae obok Need for Speed to najbardziej znana seria ścigałek wydawanych na PC. Od zawsze starała się ona udawać symulator, co zresztą wychodziło jej całkiem nieźle. Jednak już od czasów trzeciej części gracze oraz recenzenci mieli coraz więcej zastrzeżeń: powtarzanie starych błędów i brak nowości, jednym słowem - wtórność. Trzeba obiektywnie przyznać, że zarzuty te były jak najbardziej uzasadnione....

Czas dodania: 23.10.2007, 14:35
Szkoda tylko ze optymalizacja gry jest tak fatalna ze nie pogra wlasciwie nikt na jedno jajowcu.
użytkownik nie posiada awatara
S1N
Czas dodania: 23.10.2007, 20:46
Nawet i na potworach klatki potrafią zejść poniżej normy. Grafika robi wrażenie, ale po pewnym czasie zacząłem odczuwać pewną "plastikowość" samochodów, no i ten ten kurz jakoś tak niedomaga.
Czas dodania: 24.10.2007, 00:43
na x360 jest wszystko ok i musze powiedziec ze dirt wymiata
Czas dodania: 24.10.2007, 09:11
nie no sorry ale grafa z colina jest slabsz niz ta w Project gotham 4, model jazdy jakis taki dziwny, nie umywa sie do colina 04
Czas dodania: 24.10.2007, 17:21
gra jest spoko ale przy SEGA RALLY wyglada blado
Czas dodania: 25.10.2007, 20:09
Ja gralem w demo
Ustawienia grafiki mialem zazwyczaj na 3 stopniu z 4 na moim okrojonym gf8600 i bylem zachwycony
Model jazdy- ojjj z tym to roznie bywalo ale generalnie git
Model zniszczen- dobry, zadna rewelka (chociaz mnie sie na tych realistyczniejszych bardzo latwo zdazalo kolo urwac przy zderzeniach czolowych :P)
Mnie granie na klawierze przyprawialo qr...y... :[
Ogolnie: Gra miala byc rewelacja, pod wieloma wzgledami taka jest, takze pod wieloma jest dosc 'srednia' wiec godna polecenia, szczegolnie ze teraz nie ma chyba zadnej konkurencji (scigalki wrc)
Nie jestem fanem scigalek, nie znam sie na tym specjalnie i to byla moja opinia
Czas dodania: 27.10.2007, 19:45
Colin jest cudowny co wy tam wiecie niekurzy piszecie bzdury zygac sie chce
obrazek
Copyright © 1995-2012 Wirtualna Polska

Proszę czekać - ładowanie treści...